Targeta Correos Prepago

Les teues compres segures i els teus gastos baix control.

Des de

6 €

EN VULL UNA
Targeta Correos Prepago Des de 6 € EN VULL UNA
Demana la teua targeta des d'EN VULL UNA i te l’enviem en una setmana o emporta-te-la al moment des d’una oficina de Correos. Per només 6 €! Simplement facilita'ns les teues dades i activa-la per SMS.
Paga fàcilment en comerços de tot el món sense haver d’aportar dades de targetes associades a comptes bancaris.
Retira efectiu a qualsevol caixer de les principals xarxes, tant d’Espanya com de l’estranger, i a totes les oficines de Correos.
Transferència de fons: a una altra Tarjeta Correos Prepago de manera senzilla i immediata, en qualsevol moment i lloc des del web o l’app.

Informació del producte

Descripció

La Tarjeta Correos Prepago és l’opció més segura per a comprar en línia o en milions de comerços de tot el món, portar-la en els teus viatges i controlar el teu gasto:

  • Sense quotes de manteniment: les compres amb euros no tenen costos.
  • Gestions a l’instant: consulta els teus moviments o saldo disponible, recarrega la teua targeta o envia diners i bloqueja-la quan vulgues a través de l' app*, del nostre web o des de qualsevol oficina de Correos. 

Detalls

Les teues Tarjetas Prepago de Correos no estan associades a cap compte bancari, són targetes Mastercard. Per això, la funcionalitat de les nostres targetes és la mateixa que la de la teua entitat bancària, però amb la seguretat de limitar el seu ús al saldo prèviament carregat en ella. 

Targeta Correos Prepago

  • Tarifa: 6 € (IVA inclòs).
  • Recàrrega mínima: des de 10 €.
  • Recàrrega màxima diària: fins a 5000 €.
  • Múltiples recàrregues.