Targeta Correos Prepago

Les teues compres segures i les teues despeses baix control.

Des de

6 €

EN VULL UNA LA MEUA TARGETA
Targeta Correos Prepago Des de 6 € EN VULL UNA
Demana-la en línia i rep-la a casa, o des d’una oficina de Correos i emporta-te-la al moment. Facilita’ns les teues dades i activa-la per l’app o pel web configurant el teu PIN.
Paga fàcilment sense haver d’aportar dades de targetes associades a comptes bancaris. Les teues transaccions en línia seran més segures que mai!
Retira efectiu a qualsevol caixer de les principals xarxes, tant d’Espanya com de l’estranger, i a totes les oficines de Correos.
Realitza qualsevol compra i pagament en línia i a qualsevol comerç dels més de 37 milions que accepten Mastercard® a tot el món.

Informació del producte

Descripció

La Targeta Correos Prepago és l’opció més segura per a comprar en línia o en milions de comerços de tot el món, portar-la en els teus viatges i controlar les teues despeses:

  • Sense quotes de manteniment*: les compres amb euros no tenen costos.
  • Gestions a l’instant: consulta els teus moviments o saldo disponible, recarrega la teua targeta o envia diners i bloqueja-la quan vulgues a través de l'app, del nostre web o des de qualsevol oficina de Correos.

 

* Comissió de manteniment només per a targetes inactives.

Detalls

Les teues Targetes Prepago de Correos no estan associades a cap banc, són targetes Mastercard. Per això, la funcionalitat de les nostres targetes és la mateixa que la de la teua entitat bancària, però amb la seguretat de limitar el seu ús al saldo prèviament carregat en ella. 

Targeta Correos Prepago

  • Tarifa: 6 € (IVA inclòs).
  • Recàrrega mínima: des de 10 €.
  • Recàrrega màxima diària: fins a 1000 €.
  • Múltiples recàrregues.