Carta Urgente

Lliurament l’endemà per a eixos enviaments que no poden esperar.

Des de

3,81 €

Servicis addicionals

Petició de devolució o modificació d'adreça

Pots sol·licitar la devolució, modificació o correcció de l’adreça postal de l’enviament.
MÉS INFO

Petició del remitent de reexpedició

Pots sol·licitar addicionalment una reexpedició dels teus enviaments S’abona per enviament, no per remeses i, si es realitza per telègraf, hauràs d’abonar el preu del servici telegràfic corresponent.
Tria l’embalatge perfecte. Pots comprar un fum de productes a la nostra Botiga en línia i a totes les oficines de Correos!
Prepara el teu enviament. Escriu les teues dades i les del destinatari en un lloc visible i apega l’etiqueta d'“URGENT” al cantó superior esquerre de l’anvers. 
Vine a veure’ns! Acosta’t a una oficina de Correos i sol·licita enviar una Carta urgent. Ens encarregarem que arribe a la seua destinació. 

Informació del producte

Descripció

Som experts en terminis de lliurament i sabem que hi ha repartiments que són inajornables. Tria la nostra opció de Carta Urgente si el teu enviament no pot esperar.

  • Màxima rapidesa: lliuraments en 24 hores, amb origen i destinació a grans poblacions.
  • Per la teua tranquil·litat: cada enviament queda identificat amb un codi de barres per a proporcionar informació sobre el lliurament en bústia.
  • A prop de tu: esta opció només està disponible per a enviaments nacionals. Si necessites fer un enviament internacional urgent, tenim el Paq Light o el Paq Premium Internacional.

Detalls d’enviament

Tu tries l’embalatge perfecte. Això sí, necessitem que la mida s’ajuste a estes mesures:

Com a màxim:

  • Qualsevol embalatge: 23,5 x 12 cm, amb una espessor màxima de 10 mm.

Com a mínim:

  • Sobre o caixa: 14 x 9 cm
  • Rotlle o tub: Llargària + dues vegades el diàmetre = 17 cm, sense que cap siga inferior a 10 cm.

Si vols enviar una cosa més xicoteta, no et preocupes, només li has d’afegir una etiqueta de 10 x 7 cm en la qual aparega l’adreça i el franqueig.

I que no supere els 500 g! 

Ja només cal que ens digues on vols que el portem

  • És important que les teues dades i les del destinatari estiguen en un lloc visible sobre l’embalatge.
  • Quan deposites la teua carta a les nostres oficines, li posarem l’etiqueta amb el codi de barres i la denominació de “CARTA URGENTE”.
  • Les cartes amb contingut comercial destinades a Andorra, les Canàries, Ceuta i Melilla han de dur l’imprés DA 1 omplit. 

Garanties i terminis d’entrega

Entreguem l’enviament tan ràpid com puguem

Localitza  la teua oficina de Correos més pròxima i porta’ns l’enviament abans de les 16.00 h (en oficines amb torn de vesprada) o 14.30 h (en oficines amb horari de matí), el portem en 24 hores

Preu

Consulta la teua tarifa ací o a les oficines de Correos.