Servici Especial de Paqueteria

Encara no hem aconseguit ser més ràpids que la velocitat de la llum. Tanmateix, amb el nostre nou Servici Especial de Paqueteria ens acostem encara més a la immediatesa. T’oferim una gestió en la qual sens dubte estalviaràs temps en l’enviament de paquets a domicili.

Sense moure’t de casa Correos posa a la teua disponibilitat el seu servei de paqueteria a domicili. Ens encarregarem d’arreplegar el paquet, preparar-lo i entregar-lo on tu ens digues. Envia els teus paquets quan vulgues. Correos ho fa per tu!

Gestionar l’enviament de paquets a domicili és més fàcil que mai. Només has de triar la modalitat que més s’adapte a les teues necessitats i en un parell de passos hauràs acabat el procés d’admissió.

Sona bé, veritat? Continua llegint per a conéixer-ho en profunditat.

Característiques del Servici Especial de Paqueteria

Posem a la teua disposició el Servici Especial de Paqueteria, la solució a les teues necessitats de transport de paqueteria entre particulars:

  • A mida: podràs adaptar les condicions de l’enviament de paquets a domicili a les teues necessitats i a les del destinatari o destinatària. Tu decideixes quan i on arriben les teues comandes. 
  • Amb garanties: ens comprometem a fer dos intents d’entrega de paquets a domicili i davall firma en el termini garantit. Si no podem fer l’entrega, deixarem un avís a la bústia del destinatari per a indicar l’oficina a la qual podrà anar a recollir-lo en un màxim de 15 dies. 
    En cas de no complir amb els terminis, et retornem la tarifa abonada pel servici.
  • Assegurança a tot risc: tindràs la possibilitat de protegir els teus paquets davant de qualsevol imprevist mitjançant el valor declarat, la garantia addicional que et permet assegurar la teua mercaderia fins a un valor màxim de 6.000 €. 
  • Modify: amb este servici podràs modificar fàcilment la data i l’adreça d’entrega dels teus paquets des de l’ordinador o l’smartphone. D’esta manera, les condicions de l’enviament s’ajustaran a tu o a la persona que reba el teu paquet en temps real.
    Gràcies a Modify podràs decidir si el destinatari també pot fer canvis i fins i tot elegir què pot modificar. Esta opció està disponible per a tots els enviaments nacionals amb entrega a domicili.
  • Per la teua tranquil·litat: mantén als teus destinataris i destinatàries sempre al corrent de l’estat dels teus enviaments. Si inclous les seues dades de contacte en el moment del registre, els enviarem un avís d’arribada del paquet per SMS o correu electrònic.
  • Prop de tu: el Servici Especial de Paqueteria està disponible per als enviaments amb destinació a la Península i les Balears.

Procés de recollida

Ja no és necessari que et desplaces fins a una de les nostres oficines per a dipositar els teus enviaments, amb el Servici Especial de Paqueteria, ara Correos s’encarrega de recollir-los i enviar-los per tu. Com funciona? Molt fàcil, només has d’omplir les dades de l’adreça i el dia en què vols que arrepleguem el teu enviament. Trobaràs l’accés per a seleccionar esta opció a la casella del primer pas.

Però... No només això! Després de la recollida a domicili, ens encarregarem d’imprimir l’etiqueta d’enviament per tu perquè només hages de preocupar-te de tindre llest el paquet.

Important! Recorda que el pes de l’enviament no pot superar els 20 kg.

Terminis d'entrega

Els terminis d’entrega són flexibles i varien en funció dels productes que vulgues enviar.

Important! El Servici Especial de Paqueteria només està disponible per a Península i Illes Balears. 

Preus

El preu depén del tipus d’enviament que hages elegit.