Paq Bicicleta

A Correos ens encarreguem de transportar la teua bicicleta perquè qualsevol estada vaja sobre rodes. Viatjar amb la teua bici ja és possible!

Des de

48,05 €

Acosta’t a la teua oficina més pròxima i demana’ns el Paq Bicicleta. 
Introduïx la teua bicicleta a l’embalatge especial que hem dissenyat en Correos. 
Recull-la a l’oficina que t’indiquem. T’avisarem quan estiga disponible. 

Informació del producte

Descripció

Sabem que fins ara portar la teua bicicleta com a acompanyant en els teus viatges ha sigut una missió quasi impossible. Però... Correos posa fi a tots els teus problemes! Sí, hem dissenyat el Paq Bicicleta, l’opció més còmoda per a viatjar amb la teua bici. La portem a la destinació que elegisques i la guardem a l’oficina de destinació durant 15 dies. Et garantim la seguretat del teu estimat vehicle de dues rodes fins al vostre retrobament: este servei inclou una assegurança de 300€. 

Molt important! Si la teua oficina més pròxima és xicoteta, et recomanem anar diversos dies abans per a assegurar-te que disposen de l’embalatge especial el dia que diposites la teua bicicleta. 

En 3 dies podràs recollir-la a qualsevol altre territori nacional! En cas que la teua aventura siga internacional, la tindràs a la teua disposició en un termini de 2 a 4 dies a l’oficina del país que ens indiques. 

I… si parlem d’aventures, llavors parlem del Camí de Sant Jaume. Esta és una experiència única que molts valents decidixen emprendre amb bicicleta. Per a ells també és el nostre Paq Bicicleta

Si este any t'uneixes al Camí només hauràs de preocupar-te de pedalejar, en Correos ens encarreguem d’enviar la teua bici des de la teua oficina més pròxima fins al punt d’inici de la teua aventura, i de recollir-la quan arribes al final per a portar-te-la a casa.

Detalls d’enviament

Embalatge especial: 150 x 30 x 90 cm.

Màxim 20 kg.

Garanties i terminis d’entrega

Entreguem l’enviament tan ràpid com puguem

  • Nacional: 3 dies.
  • Europa: de 2 a 4 dies.
  • Resta de destinacions: depén del país.

Preu

Consulta la teua tarifa ací o a les oficines de Correos.