Paq Maleta

Viatjar amb equipatge està passat de moda. Ara amb Correos les teues maletes van directes a les vacances i tornen a casa sense necessitat que hi carregues.

Acosta’t a qualsevol de les nostres oficines i contracta el Paq Maleta. 
Deposita el teu equipatge en qualsevol de les nostres sucursals, en la nostra consigna de la T4 o sol·licita la seua recollida al domicili.
Pega les etiquetes que et facilitem a cada una de les maletes a transportar i conserva el resguard del bitllet. 
Recull el teu equipatge o elegix que te l’enviem a casa. No oblides el teu DNI! Ho necessitem per a fer-te lliurament del teu equipatge. 

Informació del producte

Descripció

Les vacances són per a desconnectar i gaudir. Bastant tens amb fer les maletes com per a també haver de cagar amb elles fins a la destinació. Alguna vegada has pensat començar el teu viatge només amb l’imprescindible? A Correos fem el teu somni realitat amb el “Paq Maleta”! 

 Este servei és l’opció més còmoda per a realitzar el teu viatge: et portem les teues maletes on vulgues, amb cobertura a tot territori nacional peninsular i les Balears. Puja al cotxe, al tren o a l’avió sense preocupacions. Portar les teues maletes a sobre és cosa del passat.

Et proposem un procés molt senzill! Recollim el teu equipatge on ens indiques o, si ho preferixes, pots depositar-lo a qualsevol de les nostres oficines. El lliurem en 24 hores si el trajecte és entre capitals de província amb connexions més freqüents, o en 48 hores en la resta de destinacions peninsulars.

Detalls d’enviament

El servei “Paq Maleta” et permet enviar fins a 5 paquets per enviament amb un pes màxim per maleta de 25kg. Important! Disposes de 230 destinacions nacionals a què podràs enviar el teu equipatge.

A l’hora de l’admissió i la recollida del teu equipatge, només hauràs d’identificar-te presentant el teu DNI, resguard de la Policia del DNI, Passaport o Targeta de Residència. 

Vols que una altra persona reculla les teues pertinences?

En este cas, la persona encarregada de recollir l’equipatge al teu lloc haurà de presentar una autorització firmada en la qual es contemplen les teues dades personals i les seues, juntament amb una fotocòpia del teu DNI.

Preu

Consulta el preu a les nostres oficines de Correos