Retorna amb Citypaq

Ara, amb Citypaq pots fer moltes més coses. No t’esperes als taulells de les nostres oficines per tramitar les devolucions. A les nostres taquilles intel·ligents podràs tornar els enviaments d’una manera més fàcil, ràpida i àgil.

Com puc fer una devolució amb Citypaq?

Tornar amb Citypaq és molt fàcil. Hi ha dues maneres de fer-ho:

Sense reserva prèvia d’espai en una taquilla

En este cas, només cal que vages a un dels nostres Citypaq repartits per la teua ciutat i faces la devolució seguint els passos següents:

Sol·licita la devolució amb Correos a la botiga on vas fer la compra i et donaran el codi de devolució. 
Ves a una de les nostres taquilles intel·ligents i introduïx-hi el codi que et va proporcionar la botiga. 
Tria la mida de l’espai que necessites per a la devolució i s’obrirà una de les taquilles lliures. Deixa-hi el paquet.
Recorda! Nosaltres ens encarreguem d’imprimir i enganxar l’etiqueta amb les teues dades i les del destinatari.
Llestos! La teua devolució ja està en marxa i no cal que faces cap altra gestió. Nosaltres ens encarreguem de la resta.

Reservant prèviament una taquilla a través de la nostra app

Si preferixes deixar-ho tot preparat abans d’anar a dipositar la devolució, també pots reservar per assegurar-te que disposarem d’un espai lliure al Citypaq que tries:

Sol·licita la devolució a través de Correos a la botiga on vas fer la compra i et donaran el codi de dipòsit a citypaq. 
Entra en l’app de Correos, accedix a l’opció Devolució de Citypaq. Introduïx el localitzador d’enviament i selecciona on fer la teua devolució d’entre totes les taquilles repartides per la teua ciutat.
Indica la mida del paquet perquè et reservem l’espai de taquilla adequat. Rebràs un codi de dipòsit per fer la devolució.
Acudeix a la teua taquilla Citypaq favorita i introdueix el codi de dipòsit. Després, s’obrirà el lloc assignat perquè hi deixes el paquet.
Recorda! Nosaltres ens encarreguem d’imprimir i enganxar l’etiqueta amb les teues dades i les del destinatari per posar en marxa la devolució.

No ho oblides! Si no pots imprimir l’etiqueta de la devolució, a Correos ho fem per tu. Només cal que deixes el paquet a la taquilla assignada i nosaltres imprimirem i enganxarem l’etiqueta de devolució. Fàcil, oi?

I no només això, amb Citypaq pots dipositar tot tipus d'enviaments de paqueteria nacional. Només has de disposar d’un codi d'enviament i triar la taquilla Citypaq que millor s’adapte.

Baixa l’app de Correos

Gaudix d’una nova experiència, amb un cercador únic en qui podràs realitzar el seguiment del teu enviament, buscar una oficina, un Citypaq o bústia en una adreça concreta i fins i tot buscar un codi postal.

Encara tens dubtes sobre CityPaq?

915 197 197 / 900 400 004

De dilluns a divendres de 8:00 a 20:00 h i dissabtes de 9:00 a 13:00 h (llevat de dies festius).