Retorna amb Citypaq

Realitza devolucions a través de la nostra xarxa Citypaq sense la necessitat d’estar registrat.

Sol·licita a la botiga en línia fer la devolució per Correos. La botiga on vas fer la teua compra et proporcionarà un codi de devolució vàlid, sempre que tinga contracte amb Correos.

Selecciona la mida del paquet, d’esta manera, et podrem assignar un espai conforme a la mida de la devolució a la taquilla seleccionada anteriorment. Per a determinar correctament les mesures, no oblides embalar abans el paquet, et mostrarem objectes de referència per a orientar-te sobre cada mida. Et proporcionarem el codi d’obertura de l’espai on deixar el paquet.

Acosta’t al teu CityPaq i deposita'l. Introduïx el codi d’obertura de manera manual a la pantalla de la taquilla; s’obrirà l’espai assignat on podràs deixar el paquet. Llestos! La teua devolució ja estarà en marxa!

Si ho preferixes, pot fer les devolucions amb CityPaq com a usuari registrat al web o l’app de CityPaq. Addicionalment, podràs fer el seguiment de la devolució, així com disposar del codi d’obertura del buit seleccionat.

Baixa ja l’app de CityPaq:

Como las llaves de tu taquilla, pero digital. Sigue la pista a tu paquete sin preocuparte por nada, nosotros te avisamos cuando esté listo para recoger.

Encara tens dubtes sobre CityPaq?

915 197 197 / 900 400 004

De dilluns a divendres de 8.00 a 20.00 h i dissabtes de 9.00 a 13.00 h (llevat de dies festius).

info@correosecommerce.com

Escriu-nos i et contestarem en un termini de 24 h