ConnectedLife Pets

Aconseguix la teua xapa amb codi QR d’identificació immediata de mascotes en cas de pèrdua, que també permet tindre digitalitzades les dades de l’animal, com ara la cartilla o el passaport.

Preu

17,95 €

COMPRA
ConnectedLife Pets Preu 17,95 € COMPRA

Valors afegits

Abandonament 0

La lluita contra l’abandonament animal per part de les protectores es veuria reduïda en gran mesura gràcies a l’ús estés d’este producte.

Emergències

La teua mascota pot salvar-te la vida gràcies a l’àgil accés a les teues dades per part del personal d’emergències en escanejar el codi QR.

Comunitat

A ConnectedLife Pets som mes de 250.000 persones que protegim les nostres mascotes entre nosaltres. 
Acosta’t a la teua oficina més pròxima i aconseguix la teua xapa
Escaneja el codi QR que trobaràs a la xapa
Introduïx el codi PIN que es troba al tiquet de compra
Inserix les teues dades i les de la teua mascota.

Informació del producte

Descripció

A ConnectedLife ens preocupem pels nostres. Per això, hem llançat una xapa amb QR que t’ajudarà a trobar el teu millor amic en cas que es perda. Amb només escanejar-lo, podràs saber on es troba la teua mascota, i la persona que ho haja trobat podrà contactar amb tu fàcilment. La teua família sempre estarà identificada i protegida!

Les nostres plaques d’identificació segueixen els estàndards europeus i són recomanades no només pels amants dels animals, sinó també per protectores, veterinaris i serveis d’emergències. 

Has de saber

Les forces i cossos de seguretat de l’estat recomanen esta eina, ja que en associar un perfil digital al teu compte, el personal d’emergències podrà conéixer la teua informació i dades mèdiques. 

ConnectedLife Pets és recomanat per centenars de veterinaris, com MSD Animal Health.

Més de 100 protectores col·laboren amb ConnectedLife.

Preus

17,95 €

Apropa't a les nostres oficines i aconseguix la teua xapa. 

Preguntes freqüents

Què és ConnectedLife?

Societat fundada a Espanya el 2016, formada per experts en gestió, administració i consultoria de tecnologia. Després d’anys de col·laboració amb serveis d’emergències i cossos de seguretat de l’estat, ConnectedLife ha desenvolupat un servei pensat per a emergències, entre els que es troba ConnectedLife Pets. 

En què consistix este servei?

Correos i ConnectedLife oferixen este servei amb l’objectiu de protegir i identificar les teues mascotes de forma immediata en cas de pèrdua, permetent també accedir a totes les dades de l’animal, com ara la cartilla i el passaport a través de l’escaneig d’un codi QR. 

Quin preu té?

El servei costa 17,95 € a l’any, i pot cancel·lar-se en qualsevol moment. 

Com active el servei?

Després de comprar la xapa en línia o a través de les nostres oficines, només hauràs d’escanejar el codi QR, introduir el PIN que apareix al tiquet de compra, i omplir les teues dades. Així de senzill!

Puc tindre un únic compte i diverses xapes associades?

Sí! I a més pots gestionar els animals i les seues dades fàcilment des de l’app.

Quins altres serveis inclou la meua comanda?

A l’App Life per a mascotes trobaràs diferents serveis que faciliten l’activació del producte i la gestió de mascotes. A més, s'actualitzarà periòdicament amb objectiu de permetre una millor gestió i adaptar-se a les necessitats dels usuaris. 

Pot activar el servei una persona diferent que realitza la compra?

Sí. Només serà necessari que tinga el codi PIN de sis dígits que apareix al tiquet de compra.

Es pot tornar el servei?

Disposaràs de 15 dies des de la compra, sempre que no estiga manipulat el sobre que conté la xapa.