Duplicat del permís de circulació

Sol·licita el duplicat del teu permís de circulació de la manera més ràpida i senzilla.

Des de

30,10 €

Vine a veure’ns a qualsevol oficina de Correos i sol·licita un duplicat del permís de circulació.
Presenta la documentació necessària per a tramitar la teua sol·licitud amb la DGT.
Indica l’adreça a la qual vols que la DGT envie el duplicat del teu permís de circulació per correu certificat. 
Recull l’autorització provisional de circulació que et facilitem impresa des de la nostra oficina en el moment de la sol·licitud o per correu electrònic.

Informació del producte

Descripció

Amb este servici, des de Correos t’oferim la possibilitat de gestionar el duplicat del teu permís de circulació amb la DGT en cas de pèrdua, deteriorament o sostracció.

Recorda que només es pot sol·licitar a través de les nostres oficines i únicament en els casos que t’indiquem. Per a obtindre un duplicat per qualsevol altre motiu que requerisca modificació de dades, del domicili, canvi de servici o per reformes efectuades al vehicle, t’has de dirigir a la Direcció Provincial de Trànsit.

És molt important que en el moment de sol·licitar-lo presentes l’original del Document Oficial d’Identificació (DOI) del titular del vehicle.

El DOI és el document oficial que acredita la identitat i, per a presentar-lo, cal que ens portes una sèrie de documents:

  • DNI o passaport
  • Permís de conduir espanyol
  • Permís de residència, per a estrangers no comunitaris
  • Permís de residència o passaport o document del seu país juntament amb certificat d’inscripció en el Registre central d’estrangers, per a estrangers comunitaris.

Si ho sol·licita el titular del vehicle i és una persona física:

  • DOI

El titular del vehicle és una persona jurídica i ho sol·licita el representant o persona autoritzada de l’empresa:

  • Targeta d’identificació fiscal.
  •  DOI del representant o autoritzat.

El titular del vehicle és una persona física i ho sol·licita una persona que ha sigut autoritzada pel titular del vehicle:

  • DOI del titular del vehicle.
  • DOI de l’autoritzat.

Una vegada tinguem tota la documentació necessària, tramitarem la teua sol·licitud i la DGT t’enviarà per correu certificat el duplicat del teu permís de circulació al domicili que ens indiques.

A més, a l’oficina de Correos et lliurarem una autorització provisional de circulació amb una validesa de 15 dies naturals.

Preus

El preu d’este servici és de 29,90 € (IVA inclòs), dels que 20,40 € corresponen a la taxa que aplica la DGT al servici i 9,50 € als gastos de gestió de Correus.