Bústia digital

Emmagatzema els teus documents digitals i accedix-hi quan ho necessites.

HO VULL
Bústia digital HO VULL

Registra’t en Bústia Digital per començar a rebre documents d’altres empreses
Revisa l’apartat “Subscripcions” i subscriu-te a les que més t’interessen per a rebre documentació.
Crea les teues pròpies carpetes personals i puja la documentació important que vulgues poder consultar en el futur.

Informació del producte

Descripció

La Bústia digital de Correos és la millor manera d’emmagatzemar els teus documents digitals, ja que hi podràs accedir de manera ràpida des de qualsevol dispositiu, quan i on vulgues. Només necessitaràs connexió a internet i les teues claus d’accés.

Es tracta d’un espai segur al núvol que permet centralitzar les teues comunicacions amb altres usuaris, empreses i administracions públiques adherides al servici, de forma segura i sense risc de rebre missatges brossa o comunicacions no desitjades.

Podràs subscriure’t a les empreses que més t’interessen per a rebre la documentació electrònica que envien i així evitar els enviaments físics en paper. La teua bústia intel·ligent t’ajudarà a classificar-los en carpetes, de forma automàtica, perquè no hages de preocupar-te per res.

També et permet crear les teues pròpies carpetes personals per a pujar els documents que vulgues conservar i poder consultar-los en qualsevol moment, gràcies al seu motor de cerca amb què podràs localitzar-los de manera ràpida i senzilla. A més, podràs descarregar-los o compartir-los amb altres usuaris de Bústia digital mitjançant la creació d’enllaços, missatges de correu electrònic o a través de les xarxes socials.

D’altra banda, pròximament la Bústia digital oferirà la possibilitat de realitzar comentaris al remitent sobre la documentació rebuda i obrir fils de comunicació entre ambdós, on podràs incloure text i documents adjunts.

S’inclourà la signatura electrònica de documents, perquè pugues tornar signats els contractes o pòlisses que t’envien les empreses. Per a això hauràs de disposar d’un certificat electrònic emés per una oficina de Correos.   

Es permetrà l'enviament i recepció de documentació certificada a través de comunicacions electròniques amb validesa legal.

I es possibilitarà l'enviament de documents grans a administracions públiques adherides, directament des de la teua ubicació i en format electrònic, gràcies a l’opció Memòria USB al núvol. Per a acabar el procés hauràs de presentar-te en una oficina de Correos per formalitzar el pagament i obtindre el teu justificant. 

Preu

El preu del servici bàsic de la Bústia digital és gratuït. Per a altres funcionalitats, consulta les nostres tarifes.

Has de saber

Preguntes freqüents

Quin tipus o format de documents puc guardar?

Tot tipus de documents, en qualsevol format (Word, PDF, JPG), independentment de l’origen i amb qualsevol contingut.

Hi ha algun límit de mida o de nombre de documents?

Podràs pujar fins a 25 documents al mes, sempre que la mida no supere els 300 MB.

Puc augmentar l’espai disponible per a la bústia?

Encara no disposem d’eixa opció.

Actualment, l’espai disponible és de 2 GB per a documents personals, ja que els documents procedents de subscripcions no consumixen espai.

Quant costa la Bústia Digital?

El servici bàsic és gratuït.

Per a altres funcionalitats, consulta les nostres tarifes.

Puc donar-me de baixa quan vullga?

Sí. Este servici no està subjecte a cap contracte de permanència. 

Té algun cost la cancel·lació del compte?

No. Este servici no està subjecte a cap clàusula econòmica lligada a la permanència.

Com em done de baixa?

Accedix a la pestanya Ajuda de l’aplicació, hi trobaràs un formulari que has d’omplir per a iniciar el procés de baixa.

Ens posarem en contacte amb tu per a verificar la sol·licitud i eliminar el teu compte, les dades i tots els documents de la bústia.

Deixaré de rebre documents en paper per correu?

Durant el procés de subscripció cada entitat emissora t’informarà de les condicions que s’apliquen. En alguns casos, les entitats oferixen l’enviament simultani de documents en paper i a través de la Bústia Digital, mentres que en d’altres deixaran de remetre documents físics en paper.

Quant de temps estaran disponibles els documents a Mi Buzón?

Sempre que ho necessites. Tots els arxius i documents emmagatzemats a la teua bústia són propietat teua i només tu els pots eliminar.

Com m’assabente que he rebut algun document?

Dins de la bústia, a El meu compte, selecciona Preferències per a indicar amb quina periodicitat vols que t’enviem un correu electrònic de notificació sobre els documents rebuts.

Com comunique que no vull rebre més documents d’una entitat?

Al menú de Subscripcions pots tancar la subscripció amb l’entitat que vullgues.

Estan firmats els documents?

Cada entitat emissora decidix el format i contingut dels documents que envia. La Bústia Digital permet enviar i rebre documents, independentment de si estan firmats digitalment o no.

Puc comprovar les firmes dels documents?

Per a comprovar la firma digital d’un document l’has de baixar a l’ordinador i utilitzar el programa corresponent de comprovació de firma.

Què passa amb els meus documents si em done de baixa?

Es bloquejarà la teua bústia i s’eliminarà tant el compte com els documents que hi conté.  

Abans de sol·licitar la baixa del servici, has de baixar els documents que vullgues conservar i guardar-los a l’ordinador. 

Es pot accedir a Mi Buzón des d’un mòbil o tauleta?

Sí. La Bústia Digital disposa d’una versió web adaptada a telèfons mòbils, a més d’apps natives compatibles amb iOS i Android a les quals es pot accedir des dels markets oficials App Store i Google Play.