Eleccions a Corts Generals 23 juliol 2023

Pots presentar via web la sol·licitud del vot per correu, sense necessitat d’acudir presencialment a una oficina de Correos.

SOL·LICITAR
Eleccions a Corts Generals 23 juliol 2023 SOL·LICITAR

Qui pot utilitzar l’aplicació per a la presentació de la sol·licitud electrònica de vot per correu?

  1. Els electors residents a Espanya. Una vegada presentada la sol·licitud via web, si és acceptada per l’Oficina del Cens Electoral, no podràs votar a la mesa electoral el dia de la votació.
  2. Els electors residents a l’estranger que es troben temporalment a Espanya, amb dret de vot en les eleccions convocades.

No poden ser sol·licitats pels electors residents a Espanya que es troben temporalment a l’estranger, ni pels electors residents a l’estranger que ho sol·liciten des del seu país de residència.

Com pots sol·licitar en línia el vot per correu?

Cal disposar d’un certificat DNI electrònic  (obtingues el DNI electrònico un certificat digital vàlid. 

  • Has d'omplir les dades requerides.
  • Firmar electrònicament.
  • Baixar la sol·licitud.

L’Oficina del Cens Electoral ha d’aprovar la sol·licitud per a remetre't, a l'adreça que has indicat en la sol·licitud, la documentació per a realitzar el vot.

Termini de presentació de la sol·licitud

Es pot sol·licitar a partir de la data de la convocatòria i fins el dia 13 de juliol de 2023, inclòs 

Posteriorment, podràs exercir el dret al vot entregant-ho a una oficina de Correos.

El sol·licitant té de termini per depositar el sobre amb el seu vot fins el 19 de juliol de 2023, en els horaris habituals d’obertura de les oficines postals.

 

Sol·licita el teu vot de per internet a través de la nostra pàgina web o acudint a qualsevol oficina de Correos.

Una vegada hages realitzat la petició, enviarem la teua sol·licitud a l’Oficina del Cens Electoral (OCE), qui et remetrà la documentació necessària per poder votar per correu.

 

Entrega el vot a l’oficina de Correos. Nosaltres entregarem el vot a la mesa electoral corresponent el dia de les eleccions.