Citypaq

Esperar és cosa de paquets, ara ells t’esperen a tu CityPaq és la solució ràpida i senzilla de Correos per a arreplegar, enviar o retornar els teus paquets a través de les nostres taquilles intel·ligents. Les pots trobar a prop del teu domicili, de la faena o en llocs de trànsit com supermercats, gasolineres o centres comercials. Les teues compres en línia on i quan vullgues.
Envia, rep i retorna paquets: quan i on vullgues. Sense horaris ni complicacions.
Arreplega’ls quan pugues: els teus paquets t’esperaran fins que pugues anar a arreplegar-los.
A qualsevol lloc: i encara que no estigues. Consulta l’estat dels paquets a la teua taquilla CityPaq.

Taquilles intel·ligents de Correos a tot arreu.

Sabem que no sempre pots estar en el moment i el lloc d’entrega d’un paquet. Situades per tota la ciutat, les taquilles CityPaq estan disponibles a qualsevol hora del dia, no hi ha comanda que se’ls resistisca.

Disponible en nombroses botigues en línia

Cada vegada més comerços oferixen l’opció CityPaq com a punt de recollida, rep a qualsevol zona del país. Tu només has d’elegir el teu CityPaq més pròxim i esperar l’avís que el paquet està llest per a arreplegar-lo.

Envia, rep i retorna quan vulgues

Des de qualsevol taquilla CityPaq podràs fer els teus propis enviaments de la manera més còmoda i senzilla, sense esperar a casa! Siga quan siga, sempre serà a temps.

La teua solució favorita

Si la botiga en línia no et dona l’opció de rebre en CityPaq, afig com a favorita la taquilla en la qual vullgues rebre el paquet, selecciona Adreça de compres en línia i escriu l’adreça que et donem en comptes de la de casa teua. Nosaltres ho portarem a la teua taquilla CityPaq.

Troba el teu Citypaq

Descàrrega ja l’app de CityPaq

Como las llaves de tu taquilla, pero digital. Sigue la pista a tu paquete sin preocuparte por nada, nosotros te avisamos cuando esté listo para recoger.

Com s’utilitza CityPaq

Registra’t a CityPaq a través del web o baixant l’app. 
Associa un CityPaq en llocs públics a través del mapa o indicant el codi de dispositiu si es tracta d’una ubicació privada.
Rep un avís al mòbil mitjançant un SMS o correu electrònic quan el paquet estiga disponible i llest per a arreplegar-lo.
Arreplega el paquet quan més et convinga.

Informació del producte

Com rebre

Quan compres per internet pots rebre els teus enviaments a CityPaq de dos formes diferents:

  • En botigues amb opció de CityPaq: seleccionant directament CityPaq com a modalitat d’entrega. És la forma més senzilla, ja que podràs elegir esta opció per a arreplegar les teues compres sense necessitat de registrar-te.
  • En altres botigues en línia: utilitzant l’adreça de compres en línia. Per a obtindre-la, accedix a la secció Favorits. La trobaràs a l’apartat Utilitza este CityPaq per a rebre la meua compra de cada un dels teus dispositius. Per a esta modalitat, prèviament t’has de registrar al web o app i haver seleccionat un CityPaq favorit.
    L’ID és un identificador de 8 caràcters que identifica cada usuari i el dispositiu on vol rebre les seues compres. Per tant, cada CityPaq té assignada una adreça de compres en línia diferent.
    En el procés de compra de la botiga, utilitza esta adreça de compres en línia posant eixes mateixes dades com a destinatari i com a adreça, i tria sempre entrega al domicili.

Seguix les teues compres. Una vegada tinguem el teu paquet, t’informarem en tot moment i podràs fer-ne el seguiment a través del web i l’app, des de la secció Els meus Paqs.

Arreplega les teues compres. T’enviarem un avís amb un codi d’obertura per SMS i correu electrònic quan les teues compres arriben al teu CityPaq. Si tens baixada l’app, rebràs també una notificació amb el codi d’obertura.

Com enviar

Accedix a CityPaq i entra a la teua Àrea d’usuari: una vegada ací selecciona Envia. Tria l’opció que preferisques a Quin tipus d’enviament vols fer?, elegix la taquilla on vullgues depositar el paquet i introduïx la referència de l’enviament.

Completa les teues dades i les del destinatari i selecciona la mida del paquet. D’esta manera, et podrem assignar un espai conforme a la mida del teu enviament a la taquilla prèviament seleccionada. Per a determinar correctament les mesures, no oblides embalar abans el paquet, et mostrarem objectes de referència per a orientar-te sobre cada mida.

Fes el pagament. Rebràs un correu electrònic amb el codi d’obertura del compartiment on deixar el paquet. Este codi el tindràs disponible també a l’app, a la secció Els meus Paqs.

Acosta’t al CityPaq i deposita l’enviament. Passa el codi del mòbil pel lector de la taquilla o introduïx-lo de manera manual. S’obrirà la porta corresponent i podràs deixar-hi el paquet. Així el carter l’arreplegue, nosaltres t’avisarem.

Recorda que no cal que escrigues l’adreça del destinatari al paquet, ja ho has fet al web. És el carter el qui s’encarrega d’etiquetar-lo correctament en arreplegar-lo. Al seu torn, és important que el paquet estiga degudament embalat per a l’enviament.

Pots enviar a qualsevol punt de la Península, les Balears i les Canàries (les taquilles de CityPaq de les Canàries no admeten enviaments que continguen mercaderies subjectes a tractaments o pagament d’imports duaners). Ceuta i Melilla en queden excloses per l’existència de tràmits duaners.

Com retornar

Sol·licitaa la botiga en línia fer ladevolució per Correos. La botiga on vas fer la teua compra et proporcionarà un codi de devolució vàlid, sempre que tinga contracte amb Correos.

Accedix a CityPaq.es i entra a Devolucions. Fes clic a Iniciar devolució i indica la taquilla on vols deixar el paquet que s’ha de retornar. Introduïx el codi de devolució facilitat per la botiga.

Selecciona la mida del paquet, d’esta manera, et podrem assignar un espai conforme a la mida de la devolució a la taquilla seleccionada anteriorment. Per a determinar correctament les mesures, no oblides embalar abans el paquet, et mostrarem objectes de referència per a orientar-te sobre cada mida. Et proporcionarem el codi d’obertura de l’espai on deixar el paquet.

Acosta’t al teu CityPaq i deposita'l. Introduïx el codi d’obertura de manera manual a la pantalla de la taquilla; s’obrirà l’espai assignat on podràs deixar el paquet. Llestos! La teua devolució ja estarà en marxa!

Si ho preferixes, pot fer les devolucions amb CityPaq com a usuari registrat al web o l’app de CityPaq. Addicionalment, podràs fer el seguiment de la devolució, així com disposar del codi d’obertura del buit seleccionat.

RETORNA EL MEU PAQUET

Encara tens dubtes sobre CityPaq?

915 197 197

De dilluns a divendres de 8.00 a 20.00 h i dissabtes de 9.00 a 13.00 h (llevat de dies festius).

Formulari de contacte

Escriu-nos i et contestarem en un termini de 24 h

Preguntes freqüents

¿Cómo me registro?

Selecciona el botón Regístrate" que está en la parte superior de la web y rellena tus datos. Recuerda que para poder disfrutar de todas las ventajas de Citypaq debes tener asociado al menos un dispositivo.

¿Cómo me asocio un Citypaq?

Para asociar un dispositivo Citypaq privado debes introducir su código en la sección “Favoritos”. El código se encuentra en la parte superior derecha de la pantalla del terminal.

Para asociar un Citypaq público sólo tienes que localizarlo en el mapa, seleccionarlo y añadirlo a tus favoritos.

¿Cómo viaja mi paquete si no pongo mi nombre como destinatario?

Cada uno de tus terminales asociados lleva incorporado un código ID que te identifica tengo a ti como al dispositivo, lo que nos permite saber dónde realizar la entrega y la persona que lo va a recoger.

Ese código alfabético es único y diferente para cada dispositivo asociado.

¿Qué ocurre con mi envío si no lo lleva Correos?

Los paquetes pueden ser entregados por cualquier operador en Citypaq siempre que tengan un contrato previo con Correos.

Actualmente CorreosExpress ya puede entregar en Citypaq.

¿Cuándo llegará Citypaq a mi ciudad?

En nuestra web iremos publicando las nuevas localizaciones de este servicio en las diferentes ciudades españolas.

Además, a través de nuestro localizador de Citypaq podrás comprobar si ya ha llegado a tu localidad.

¿Cómo puedo saber dónde hay un Citypaq?

Consultando el localizador de Citypaq, podrás ver en un mapa la ubicación de todos nuestros dispositivos.

¿Dónde encuentro el código de mi Citypaq?

En la parte superior derecha de la pantalla del terminal.

¿Y qué ocurre si he cerrado la puerta y me he dejado algún objeto personal dentro?

Podrás volver a abrir el cajón del dispositivo durante un periodo de 5 minutos y usando el mismo código.

¿Cuántos días como máximo podrá estar mi paquete dentro de Citypaq?

Te avisaremos por SMS o email cuando tu envío esté disponible en el Citypaq que hayas elegido y dispondrás de 5 días para recogerlo.

Si tu envío ha caducado y ha sido entregado por Correos, te enviaremos un SMS y notificación push para informarte de que podrás recogerlo durante un plazo de 15 días en la oficina más cercana al dispositivo.

¿Cómo envío un paquete desde Citypaq?

Selecciona la opción "Enviar", introduce tus datos y los del destinatario e indícanos las dimensiones del paquete, te enviaremos un email con el código de apertura del Citypaq donde podrás depositarlo. También podrás consultar este código en la app, en la sección “Mis Paqs”.

Pasa el código de tu móvil por el lector de la máquina o introdúcelo de forma manual, se abrirá la puerta correspondiente y podrás dejar tu paquete. Una vez lo haya recogido el cartero te avisaremos.

Recuerda que no es necesario que escribas la dirección del destinatario en tu paquete, el cartero se encargará de etiquetarlo correctamente al recogerlo con los datos que facilitaste a través de la web. Solo debes asegurarte de que el paquete esté debidamente embalado para su envío.

¿Desde dónde puedo enviar un paquete?

Desde todas partes y a cualquier punto de la península, Baleares y Canarias. Eso sí, recuerda que los Citypaq de Canarias no admiten envíos cuyo contenido de mercancías esté sujeto a tratamientos o pago de importes aduaneros.

Además, Canarias, Ceuta y Melilla quedan excluidas por la existencia de trámites aduaneros.

¿Qué es una tienda asociada?

Son tiendas online que están asociadas al servicio Citypaq y lo ofrecen como una opción más de envío en el proceso de compra. Simplemente tendrás que seleccionar esta opción, introducir tu usuario del servicio Citypaq y confirmar el dispositivo donde quieres recibir tu pedido.

¿Dónde puedo comprar?

Además de las tiendas asociadas, puedes comprar en todas aquellas que se encuentren dentro de la Unión Europea, salvo las que pertenezcan a territorios con régimen fiscal distinto al IVA.

Entre estas excepciones están también Ceuta, Melilla y Canarias debido a las necesidades de trámites aduaneros.

¿Qué es la dirección de compra online?

Es la dirección que te facilitaremos para poder comprar online en cualquiera de las tiendas no asociadas, siempre que se encuentre dentro de los territorios permitidos.

Una vez registrado en el servicio, en la sección de "Favoritos" aparecerá una "Dirección de Compras online" para cada terminal que tengas incluido.

En el proceso de compra de las tiendas online utiliza esta dirección como si se tratara de la de tu domicilio, poniendo los datos que te facilitamos.