Apartado postal

Per als teus enviaments postals sense necessitat de domicili.

Des de

38,10 €

Servicis addicionals

Lliurament a domicili

Segons acord i depenent del lloc, horari de lliurament, quantitat, pes i tipus d’enviament o volum de la remesa. Podràs sol·licitar este servici amb tots els productes que no l’inclouen. 
Vine a veure’ns a qualsevol de les nostres oficines i demana’ns que contractem un Apartado postal.
Facilita’ns les dades del titular. Pots afegir-hi fins a un màxim de 5 persones autoritzades, tant físiques com jurídiques.
Rep els enviaments a Correos facilitant únicament el número de l’apartat. En garantim el secret de la seua titularitat.

Informació del producte

Descripció

Amb el nostre servici Apartado postal podràs rebre la correspondència a qualsevol localitat sense necessitat de tindre-hi domicili o estar-hi empadronat. T’assignem un dels nostres casellers tancats perquè pugues arreplegar els enviaments quan vullgues, sempre dins de l’horari de l’oficina on estiga ubicat, o pots elegir que te l’enviem al domicili.

Quan el volum, la mida o la naturalesa dels enviaments ho exigisca, la correspondència es depositarà a l’interior de les oficines i deixarem un avís a la bústia de l’apartat perquè qualsevol dels titulars passe per finestreta per a arreplegar-lo.

Garantim el secret de la titularitat de l’apartat, de manera que no cal que figure el nom de cap titular a l’adreça de l’enviament, n’hi ha prou amb el número d’apartat. 

Preu

Consulta la teua tarifa ací o a les oficines de Correos.