Bústia de vacances

Gaudix de les vacances i oblida’t dels enviaments, a Correos estaran com a casa.

Des de

12,75 €

HO VULL
Bústia de vacances Des de 12,75 € HO VULL

Com contractar-lo en línia

Ompli el formulari de subscripció en línia o vine a qualsevol de les nostres oficines i ompli’l allí contractant el Buzón de Vacaciones.
Adjunta el DNI de cada un dels titulars i autoritzats a utilitzar el servici.
Fes el pagament. I no t’oblides d’afegir el codi BUZONDEVACACIONES per a no pagar gastos d’enviament!

Informació del producte

Descripció

Fes eixe viatge que tant desitges i desconnecta de tot. Amb el nostre Buzón de vacaciones podràs gaudir d’uns dies lliures sense preocupar-te per res, ja que des de Correos ens encarreguem de guardar tots els teus enviaments fins que tornes:

  • Per a tu i els teus: inclou en el mateix Buzón de vacaciones fins a sis titulars diferents que residisquen al mateix domicili, sense cost addicional per persona. 
  • Per la teua tranquil·litat: guardem tant els enviaments ordinaris com els avisos d’arribada dels certificats. A més, amb el servici gratuït d’avisos per SMS, t’avisarem que tens un enviament registrat a la bústia perquè pugues arreplegar-lo dins del termini. 
  • Ajustat a les teues necessitats: este servici es pot contractar a qualsevol de les nostres oficines i per internet, des d’1 fins a 14 setmanes.
  • Adaptat a tu: tu decidixes quan comença el servici. Això sí, necessitem que siga almenys 72 hores després de la contractació per a gestionar-ne l’activació correctament.
  • Més pràctic: es poden fer retirades ocasionals dels enviaments mentre el servici està disponible.
  • Màxima comoditat: quan acabe el servici, elegix si et portem els enviaments a casa o si preferixes arreplegar-los a l’oficina de Correos en la qual hi haja la bústia. 

Garanties

Amb totes les garanties que oferim des de Correos, assegurem la màxima confidencialitat i seguretat dels enviaments depositats a la bústia.

Preus

Consulta el preu del Buzón de vacaciones i no esperes més per a disfrutar-ne.