Bústia de vacances

Gaudix de les vacances i oblida’t dels enviaments, a Correos estaran com a casa.

Des de

14,24 €

HO VULL
Bústia de vacances Des de 14,24 € HO VULL

Com contractar-lo en línia

Ompli el formulari de subscripció en línia o vine a qualsevol de les nostres oficines i ompli’l allí contractant la Bústia de vacances.
Adjunta el DNI de cada un dels titulars i autoritzats a utilitzar el servei.
Fes el pagament amb targeta bancària o PayPal.

Informació del producte

Descripció

Fes eixe viatge que tant desitges i desconnecta de tot. Amb la nostra Bústia de vacances podràs gaudir d’uns dies lliures sense preocupar-te per res, ja que des de Correos ens encarreguem de guardar tots els teus enviaments fins que tornes:

  • Per a tu i els teus: inclou en la mateixa Bústia de vacances fins a sis titulars diferents que residisquen al mateix domicili, sense cost addicional per persona. 
  • Per la teua tranquil·litat: guardem tant els enviaments ordinaris com els avisos d’arribada dels certificats. A més, amb el servei gratuït d’avisos per SMS, t’avisarem que tens un enviament registrat a la bústia perquè pugues arreplegar-lo dins del termini. 
  • Ajustat a les teues necessitats: este servei es pot contractar a qualsevol de les nostres oficines i per internet, des d’1 fins a 14 setmanes.
  • Adaptat a tu: tu decidixes quan comença el servei. Això sí, necessitem que siga almenys 72 hores després de la contractació per a gestionar-ne l’activació correctament.
  • Més pràctic: es poden fer retirades ocasionals dels enviaments mentre el servei està disponible.
  • Màxima comoditat: quan acabe el servei, elegix si et portem els enviaments a casa o si preferixes arreplegar-los a l’oficina de Correos en la qual hi haja la bústia. 
Formulari de sol·licitud

Garanties

Amb totes les garanties que oferim des de Correos, assegurem la màxima confidencialitat i seguretat dels enviaments dipositats a la bústia.

Preus

Consulta el preu de la Bústia de vacances i no esperes més per a gaudir d'ell.