Bústia Ecommerce

No més preocupacions d’estar a casa. Correos rep els teus paquets per tu.

Des de

30 €

Vine a veure’ns a qualsevol de les nostres oficines i demana’ns que contractem el servei Bústia Ecommerce.
Facilita’ns les dades del titular. Pots afegir fins a un màxim de 4 persones beneficiàries i 3 d’autoritzades.
Rep tots els teus enviaments, siguen de l’operador que siguen, a la teua oficina de Correos, sense haver de preocupar-te d’estar a casa per a rebre’ls.    

Informació del producte

Descripció

Correos et presenta el servei Bústia Ecommerce amb el qual podràs rebre tots els teus enviaments, siguen de l’operador que siguen, a l’oficina de Correos que tu elegisques.

Amb l’ajuda de la Bústia Ecommerce ja no hauràs d’estar esperant a casa per poder rebre els teus enviaments. Ja que tots els teus enviaments es reberen a l’oficina triada com si foren enviaments propis de Correos.

Detalls del servei

Encara que l’objectiu principal de la Bústia Ecommerce és facilitar-te la recepció dels teus enviaments, els enviaments a rebre a la teua nova bústia hauran de complir una sèrie de condicions:

Pesos i mesures

  • Pes màxim: 40 kg
  • Mides màximes: Llarg + Alt + Ample ≤ 300 cm (sent la més gran, menor de 240 cm)

Tipus d’enviaments:

  • L'enviament no podrà ser un enviament ordinari
  • Si és un enviament d’un altre operador, no podrà tindre pagaments pendents (contrareemborsaments, tràmits duaners, etc.)
  • Les notificacions administratives o girs tampoc no podran rebre’s a través d’este servei.

D’altra banda, el període de contractació serà d’un any o per la recepció de 30 enviaments. Si una vegada complit este temps vols continuar amb el servei, podràs renovar la teua Bústia Ecommerce al moment.

Preus

El preu del servei és de 30 € (impostos inclosos), per un període de contractació d’un any o per la recepció de 30 enviaments.