ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Biblioteca de Correos y Telégrafos

Pots consultar el catàleg complet de la Biblioteca de Correos y Telégrafos.

Biblioteca de Correos y Telégrafos

La Biblioteca de Correos y Telégrafos s’ubica a la planta baixa del Museu Postal i Telegràfic. Va ser creada l’any 1876 a fi de reunir les publicacions relacionades amb les matèries específiques de la mateixa organització i posar-les al servei dels seus empleats.
El centre té 9.116 registres  que formen la part especialitzada en Correus, Telègrafs i Filatèlia, i 84 títols en 133 volums  que constitueixen el fons antic anterior a 1802, que està disponible per a la seva consulta. Així mateix, disposa de 145 capçaleres de publicacions periòdiques (revistes) en 1.141 volums.
Entre tots aquests tipus, ocupa un lloc d'honor el llegat del doctor Thebussem, pseudònim utilitzat per Mariano Pardo de Figueroa, primer Carter Honorari de la història del correu. Aquest llegat, titulat Papeles Varios-Correos, està compost per 726 documents relacionats amb el correu i la filatèlia, tots de gran interès i curiositat.
Avui dia, tota la feina de catalogació que s’ha fet al llarg dels anys, surt a la llum a través d’un catàleg online (OPAC), que utilitza el gestor de biblioteques SABINI,  cosa que facilita la consulta del nostre fons tan especial i especialitzat.
A partir d’ara, qui vulgui consultar el catàleg de la nostra Biblioteca podrà fer-ho des de qualsevol lloc del món, també des de la Biblioteca, que ja disposa d’un punt wi-fi perquè tots els usuaris que vulguin puguin connectar els seus dispositius a la xarxa i així facilitar-los la feina i les recerques.
Progressivament, el catàleg anirà incorporant algun dels seus títols en PDF per poder ser consultat online. El primer que estarà disponible és l’obra editada fa poc per Correos amb motiu del seu 300 Aniversari, XXI siglos de la comunicación en España. Història de Correos y Telégrafos