ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

DÍA DE LAS VÍCTIMAS DEL TERRORISMO

  • Data d'emissió: 27/06/2013
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontal)
  • Efectes en plec: 25
  • Valor postal dels segells: 0,37 €
  • Tiratge: 300.000
  • Dentat: 13 3/4
  • Tiratge bloc: 300.000

L’any 2010, i per acord unànime de totes les forces polítiques, el ple del Congrés dels Diputats va establir el 27 de juny com a Dia de les víctimes del terrorisme. Per unir-se a aquesta commemoració, la filatèlia posa en circulació un segell amb què mostra el seu rebuig al terrorisme i el seu suport a les víctimes.

70620131

El fenomen del terrorisme és un dels problemes greus que afecten la societat en el món actual. Ja sigui per motius ideològics, polítics, racials, religiosos o de qualsevol altra índole, es pot dir que, malauradament, cap societat se n’escapa. Així, el terrorisme ha incidit de forma indiscriminada en la població dels països més pacífics i democràtics i també en la dels que viuen estats de més virulència.

Si les societats democràtiques es caracteritzen pel desig de conviure en pau i llibertat, el terrorisme és l’expressió màxima de la violència, l’odi, el fanatisme i la desraó. És totalment incompatible amb l’estat de dret i amb el respecte més elemental a les llibertats fonamentals i als drets de les persones. La lluita contra el terrorisme s’estableix des de les vies legals, l’actuació de la justícia i la cooperació internacional i provoca un rebuig unànime de la societat. En al•lusió a aquest tema, el rei Joan Carles ha dit que: “Acabar amb el flagell del terrorisme, utilitzant tots els instruments de l’estat de dret, és una prioritat ineludible per a qualsevol país lliure i democràtic que no en pot tolerar els atemptats, les intimidacions o els xantatges”.

El terrorisme afecta les víctimes i les seves famílies, però també la configuració de l’Estat en el seu conjunt i crea un clima de temor i inseguretat.

El Dia de les víctimes del terrorisme és un homenatge a tots aquells que van perdre la vida o els drets i recorda als supervivents i als familiars que no estan sols, que compten amb el suport del Govern i la societat.

El segell s’il•lustra amb el símbol universal de les mans alçades que significa “No” al terrorisme, “Ja n’hi ha prou”. Obra de la dissenyadora Lucinda Morrissey.

Comparteix-lo a les teves xarxes