ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

FUTBOL 2012

  • Data d'emissió: 06/11/2012
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 32 mm (circular)
  • Mida del full bloc: 150 x 104,5 mm (horizontal)
  • Valor postal dels segells: 1,00 €
  • Tiratge: 280.000 hojas bloque
  • Dentat: 13 1/2
  • Data d'edició: 06/11/2012

L’1 de juliol de 2012, la selecció espanyola de futbol va passar un cop més als annals de la història esportiva en proclamar-se campiona de l’Eurocopa 2012. Amb el triomf a la mà, aquesta selecció es va convertir en la primera que aconseguia tres títols internacionals consecutius i va batre tots els rècords existents. Com a homenatge a l’èxit aconseguit, la filatèlia posa en circulació un full bloc commemoratiu que reprodueix una instantània de tot l’equip de la selecció aixecant la copa i lluint al pit la medalla de campions. Al segell esfèric apareix el preuat trofeu.

FUTBOL 2012

L’any 1920, la Reial Federació Espanyola de Futbol va aprovar la creació d’una selecció per participar als Jocs Olímpics d’Anvers (Bèlgica). Al llarg d’aquest temps, la selecció ha passat per bons i mals moments plens de triomfs i fracassos. L’any 1964 es va proclamar per primer cop campiona de l’Eurocopa a la final disputada contra la Unió Soviètica a l’estadi Santiago Bernabéu de Madrid. El seu historial reflecteix la participació en tretze edicions de la Copa Mundial de Futbol; nou Eurocopes; tres Jocs Olímpics i una Copa FIFA Confederacions. 

El Campionat Europeu de Futbol, o Eurocopa, es disputa cada quatre anys entre les seleccions europees de futbol. L’organitza oficialment la UEFA (Unió de Federacions de Futbol Europees) i aquesta XIV edició -Eurocopa 2012- ha tingut lloc a les seus compartides de Polònia i Ucraïna. Durant aproximadament un mes, les seleccions dels 16 països participants han competit als camps de joc amb valor i esportivitat per aconseguir aixecar el trofeu. Espanya i Itàlia van jugar el partit final a l’Estadi Olímpic de Kiev (Ucraïna), davant 60.000 espectadors, amb el resultat de 4-0 a favor de la selecció espanyola. Gràcies a aquesta victòria, l’equip espanyol es va convertir en el primer que aconseguia un triplet en guanyar l’Eurocopa 2008, el Mundial de Futbol 2010 i l’Eurocopa 2012.


 

L’any 2010, la selecció espanyola de futbol va rebre el premi Príncep d’Astúries dels Esports com a reconeixement dels seus mèrits esportius.


 

El Campeonato Europeo de Fútbol, o Eurocopa, tiene lugar cada cuatro años entre las selecciones europeas de fútbol. Es organizado oficialmente por la UEFA (Unión de Federaciones de Fútbol Europeas) y ésta XIV edición -Eurocopa 2012- ha tenido lugar en las sedes compartidas de Polonia y Ucrania. Durante cerca de un mes, las selecciones de los 16 países participantes han competido en los campos de juego con valía y deportividad para alzarse con el trofeo. El encuentro final se disputó entre España e Italia en el Estadio Olímpico de Kiev (Ucrania), ante 60.000 espectadores, con el resultado 4-0 a favor de la selección española. Con esta victoria, el equipo español se convertía en el primero en lograr triplete, al hacerse con la Eurocopa 2008; Mundial de Fútbol 2010 y Eurocopa 2012.


 

La Selección Española de Fútbol recibió, en 2010, el Premio Príncipe de Asturias de los Deportes como reconocimiento a sus méritos deportivos.

Comparteix-lo a les teves xarxes