ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

AMÉRICA UPAEP

  • Data d'emissió: 14/10/2006
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontal)
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 0,78 €
  • Tiratge: 1.500.000

AMÉRICA UPAEP

Els països membres de la Unió Postal de les Amèriques, Espanya i Portugal (UPAEP), que anualment posen en circulació un segell amb un tema comú, dediquen l’emissió d’aquest any a l’Estalvi d’energia, un tema amb què es vol conscienciar la societat que les fonts d’energia s’esgoten, que cal estalviar energia i que s’han de buscar i promoure noves energies renovables.

El model energètic actual, basat en combustibles fòssils, s’esgota i les anomenades noves energies encara tenen un impacte limitat. Això fa témer que en un futur no gaire llunyà els recursos energètics existents no siguin suficients per mantenir el nivell d’activitat necessari per a la humanitat. Per aquest motiu es fa una crida general a l’estalvi energètic, tant de forma individual com comunitària, que s’ha d’aplicar a la llar, als llocs de treball, en l’ús racional dels vehicles particulars i dels mitjans de transport públics i en qualsevol altra activitat de la vida quotidiana.

L’estalvi d’energia s’uneix a l’eficàcia energètica, que comporta un rendiment tecnològic més gran, i a la reducció de les emissions de CO2 i d’altres gasos d’efecte hivernacle, que al seu torn disminueixen la contaminació i l’escalfament del planeta, un problema davant el qual la societat cada dia és més sensible.

Les anomenades energies renovables o alternatives es presenten com a noves àrees d’investigació i desenvolupament per fer front a les reserves limitades dels combustibles tradicionals, el carbó i el petroli. L’energia solar, eòlica, hidràulica i la biomassa es perfilen com a noves fonts d’energia considerades, al seu torn, menys contaminants i més respectuoses amb el medi ambient. S’hi al•ludeix amb aquest segell que els països membres de la UPAEP emeten sota el mateix tema.

Comparteix-lo a les teves xarxes