ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

XXII CUMBRE IBEROAMERICANA. CADIZ 2012

  • Data d'emissió: 16/11/2012
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontal)
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 0,36 €
  • Tiratge: 300.000 sellos
  • Dentat: 13 3/4

Per commemorar la XXII Cimera Iberoamericana celebrada a Cadis els dies 16 i 17 de novembre de 2012, Correus emet un segell amb la imatge del logotip corresponent a aquest esdeveniment.

XXII CUMBRE IBEROAMERICANA. CADIZ 2012

Les cimeres iberoamericanes són trobades que se celebren anualment entre els caps d’Estat i de govern dels països membres de l’Organització d’Estats Iberoamericans (OEI).

Aquestes trobades se celebren des de l’any 1991 arran del fet que, amb anterioritat, el 1990, s’havia plantejat la idea d’institucionalitzar una reunió anual entre tots els països iberoamericans, amb la finalitat d’enfortir vincles entre si.

La primera cimera, amb caràcter fundacional, va tenir lloc a Guadalajara (Mèxic) el 1991. Des d’aleshores, les cimeres s’han celebrat de forma ininterrompuda a la seu de diferents països membres. A Espanya se n’han celebrat els anys 1992 i 2005. El 1992, coincidint amb el V Centenari del primer viatge de Cristòfol Colom a Amèrica, s’hi van tractar temes com ara la concentració política; l’economia, la integració i la cooperació; l’educació i la modernització, els programes de cooperació; i, finalment, el desenvolupament social i humà i el desenvolupament sostenible. L’any 2005 es van tractar especialment dos temes: l’emigració i les relacions entre Amèrica Llatina i la Unió Europea.

Cada cimera gira al voltant d’un tema central i el de la XXII Cimera de Cadis del 2012 fa referència a “Una relació renovada en el bicentenari de la Constitució de Cadis”.

Aquesta Cimera de Cadis pretén enfortir les estructures de diàleg i concertació, d’integració i de cooperació de la comunitat iberoamericana per tal d’impulsar la seva presència rellevant en l’economia i les relacions internacionals, aprofitar les oportunitats que ofereixen els seus vincles privilegiats amb altres àrees del món i participar en un procés de creixement conjunt que doni resposta als problemes reals dels ciutadans en matèria de benestar, ocupació i cohesió social.

Comparteix-lo a les teves xarxes