ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

ESPAÑA, CAMPEONA DEL MUNDO DE FÚTBOL

  • Data d'emissió: 21/10/2010
  • Procediment d'impressió: Huecograbado + hot stamping en oro con microrrelieve
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 57,6 x 40,9 mm. (horizontal)
  • Mida del full bloc: 150 x 105,6 mm. (horizontal)
  • Valor postal dels segells: 2 €
  • Tiratge: 310.000 hojas bloque
  • Dentat: 13 ¼ (horizontal) 13 ¾ (vertical)

Per primera vegada a la història, la selecció espanyola de futbol ha aconseguit guanyar la copa del món de futbol i la filatèlia ho commemora amb aquest full bloc que, a la part externa, reprodueix una instantània de l’equip guanyador i al segell, el preuat trofeu.

ESPAÑA, CAMPEONA DEL MUNDO DE FÚTBOL

Després d’un llarg mes de competicions, la 19a edició de la Copa del Món de Futbol de Sud-àfrica 2010 tancava les seves portes l’11 de juliol amb el triomf de la selecció espanyola davant l’holandesa. Els dos equips van jugar el partit final a l’estadi de Johannesburg on, després d’una pròrroga de trenta minuts, l’equip espanyol es va imposar a l’holandès per 1 a 0 i, d’aquesta manera, va passar als annals de la història de l’esport mundial.

La tenacitat, la perseverança i el bon joc han estat les constants de la formació espanyola, integrada per vint-i-tres futbolistes procedents de diferents llocs i equips de la geografia nacional que, dirigits per un entrenador expert, han jugat amb l’únic desig de guanyar, i ho han aconseguit. Enrere queden els entrebancs sorgits en les diferents etapes competitives; sabien que per triomfar calia mantenir l’esperit d’equip. Així ho va manifestar el rei Joan Carles I en el transcurs de l’audiència que va oferir als guanyadors en la mítica sala de columnes del Palau Reial de Madrid, on els va agrair que haguessin fet realitat un somni. El Rei va assenyalar: “Sou un exemple d’esportivitat, noblesa, bon joc i treball en equip i sou un exemple d’esforç i esperit de superació per a les generacions futures”.

L’èxit de la selecció espanyola ha esdevingut una de les notícies mediàtiques més difosa per la premsa internacional i el partit final va ser vist per milions d’espectadors d’arreu del món. La selecció espanyola ja lluu l’estrella dels campions mundials i ha esdevingut un símbol d’identitat en dur el futbol espanyol fins al seu millor nivell.

La FIFA s’encarrega de l’organització de la copa del món de futbol, que se celebra cada quatre anys. Es va fundar el 1930 i vuit països han aconseguit aixecar-la: Brasil cinc vegades, Itàlia quatre, Alemanya tres, Argentina dues, l’Uruguai dues i França, Anglaterra i Espanya una.

Comparteix-lo a les teves xarxes