ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

25 Aniversario de los Premios Príncipe de Asturias

  • Data d'emissió: 20/10/2005
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado engomado fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 24,9 mm. (horizontales)
  • Valor postal dels segells: 0,28 €
  • Tiratge: 1.000.000 de minipliegos
  • Dentat: 13
  • Format miniplec: 185,6 x 124,5 mm. (horizontal)

La Fundación Príncipe de Asturias fue creada mediante acto solemne celebrado el 24 de septiembre de 1980, presidido por Su Alteza Real el Príncipe de Asturias, Heredero de la Corona de España, en presencia de sus padres, Sus Majestades los Reyes. Los Premios Príncipe de Asturias fueron convocados por la Fundación a partir de 1981 y son entregados anualmente por el Príncipe de Asturias, Presidente de Honor de dicha Institución. Príncipe de Asturias.

61020051

La Fundació Príncep d’Astúries es va crear amb un acte solemne celebrat el 24 de setembre del 1980, presidit per Sa Altesa Reial el Príncep d’Astúries, hereu de la Corona d’Espanya, en presència dels seus pares, Ses Majestats els Reis. La fundació va convocar els premis Príncep d’Astúries a partir del 1981 i el príncep d’Astúries, president d’honor d’aquesta institució, els lliura anualment.

Els premis es van establir amb l’objectiu de recompensar la tasca cultural, social, científica, tècnica i humana d’artistes, escriptors, científics, esportistes, equips de treball i institucions socials i humanitàries d’àmbit internacional. La Fundació Príncep d’Astúries s’imposa com a objectiu que els seus guardons culturals i científics siguin els més importants del món. Els premis, a més de ser un símbol de cohesió social a Espanya, són un referent de prestigi i abast internacional, ja que situen la cultura del nostre país entre l’elit mundial.

Fins ara, els guardons s’han lliurat al teatre Campoamor d’Oviedo i consisteixen en una escultura de Joan Miró, una dotació econòmica, una insígnia amb l’escut de la fundació i un diploma.

Els actes commemoratius del 25è aniversari dels premis Príncep d’Astúries estan patrocinats per la UNESCO, l’organisme que ha decidit reconèixer l’"excepcional aportació dels premis Príncep d’Astúries al patrimoni cultural de la humanitat”. En aquesta edició, com en anteriors, es concediran guardons en les vuit categories: arts, esports, ciències socials, comunicació i humanitats, concòrdia, cooperació internacional, investigació científica i tècnica i lletres.

Correos s’uneix a la celebració de les noces de plata dels premis Príncep d’Astúries i en el seu 25è aniversari emet un miniplec de vuit segells que reprodueixen la insígnia o el logotip de la fundació, a més de l’escultura que es lliura als premiats, obra de Miró. Aquests segells s’acompanyen de vuit vinyetes amb elements que fan al•lusió a la modalitat de cadascun dels premis.

Comparteix-lo a les teves xarxes