ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

NAVIDAD 2009

  • Data d'emissió: 31/10/2009
  • Procediment d'impressió: Calcografía y Offset
  • Paper: Autoadhesivo
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontales)
  • Efectes en plec: 25
  • Valor postal dels segells: 0,32, 0,62 € y 2,47 € cada sello
  • Tiratge: 300.000 de cada motivo
  • Dentat: 13 3/4
  • Data d'edició: 31/10/2009

L’emissió de Nadal 2009 està formada per quatre segells, dos autoadhesius i dos més que formen part d’un full bloc. Els quatre segells contenen reproduccions al•lusives al Nadal i a l’Epifania, temes propis i suggeridors de les dues festivitats. Les imatges dels quatre segells són del pintor J. Carrero.

Maternidad

El primer segell es titula Maternitat i la seva composició parteix d’un original elaborat amb tècnica mixta en què intervenen com a materials el llapis de color i l’oli. Representa una jove mare abraçant el seu nadó.

Reyes Magos

Un segon segell, denominat Arriben els Reis d’Orient, s’il•lustra amb diversos elements que fan al•lusió a la visita d’aquest personatges. A la part superior del centre de l’obra hi ha una nota en blanc enganxada que destaca sobre el fons. Aquesta marca o empremta peculiar de J. Carrero arriba a insinuar la corresponent carta petitòria de regals als Reis. A sota hi apareixen les sabates d’un nen al costat d’algunes joguines (nina vestida de mariner i moto de metall). També hi trobem la presència d’una rajola ceràmica àrab, un altre element identificatiu, característic i molt freqüent a la pintura de Carrero.

Adoración al niño

Els altres dos segells inclosos al full bloc aporten la seva imatge a una lliure composició que origina en el seu conjunt una tècnica mixta en què intervenen la reproducció fotogràfica d’una antiga talla de fusta a l’escola italiana i l’aportació pictòrica de J. Carrero, que representa una dona d’esquena que contempla un paisatge de fons. El seu autor la titula Adoració al Nen i paisatge amb dona en vermell. En aquesta composició mixta, sorgida com a conseqüència de l’ús de materials heterogenis, s’origina una perfecta interrelació i sincronia entre moviments i figures clàssiques i modernes, unes apareixen al costat de les altres plenament harmonitzades, formant part d’un tot en l’obra. Les aportacions innovadores que J. Carrero inclou en aquest full bloc i en aquests segells assoleixen un encertat equilibri en la composició.

Comparteix-lo a les teves xarxes