ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

Turismo

  • Data d'emissió: 02/01/2014
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8mm
  • Valor postal dels segells: 0,76 €
  • Tiratge: Ilimitada

Turismo

TURISME
 
            L’Organització Mundial del Turisme (OMT) el defineix com: “Un fenomen social, cultural i econòmic relacionat amb el moviment de les persones a llocs que estan fora de la seva població de residència habitual per motius personals o per negocis.” Així mateix, destaca la importància que el sector té en l’economia, en l’entorn natural i en la població dels llocs visitats; i situa Espanya en un dels primers llocs en recepció de viatgers de tot el món i on es generen més ingressos econòmics.
L’atractiu turístic d’Espanya resideix en l’ampli ventall de possibilitats que ofereix per a tots els gustos i sectors. Així, al tradicional turisme de sol i platja s’uneixen el ric patrimoni artístic i cultural, la diversitat paisatgística, els espais naturals, les festes tradicionals, la gastronomia i l’artesania, per citar algunes de les moltes alternatives que es poden gaudir al país.
Durant les últimes dècades s’han desenvolupat considerablement el turisme esportiu i rural, i ha aparegut un turisme de nova generació que cada dia té més adeptes. Es tracta del turisme ecològic, sostenible i creatiu. Els dos primers es caracteritzen pel fet que el viatger es compromet a tenir cura del medi ambient i a respectar la cultura del lloc que visita. El turisme creatiu busca la participació del visitant en activitats artístiques i creatives que li permetin descobrir la cultura local gràcies a l’experimentació i l’aprenentatge, com ara: la fabricació de cistells amb materials vegetals, la filada de llana o l’elaboració de conserves. Aquestes activitats s’ofereixen com a elements diferenciadors d’un nou tipus de turisme.
Cap a la meitat de la dècada del 1960 es van posar en circulació les primeres sèries de segells dedicades al Turisme. A les imatges es reproduïen paisatges i monuments que han contribuït a difondre la riquesa natural i artística d’Espanya.
L’emissió actual s’il·lustra amb una composició de diferents elements relacionats amb el turisme. D’alguna manera, el color, la passió i la bellesa del país es reflecteixen en la rosa vermella; els productes naturals, en la taronja; l’artesania, en el típic vano espanyol; i l’art, en uns dels timpans que decoren les esglésies i catedrals.
 
 

Comparteix-lo a les teves xarxes