ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

Sello con RA: TICS

  • Data d'emissió: 14/03/2014
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo
  • Característica especial: Sello con Realidad Aumentada
  • Mida del segell: 40.9 x 28.8 mm
  • Efectes en plec: 25
  • Valor postal dels segells: 0.37 €
  • Tiratge: Ilimitada
  • Temàtica: Tics

TICS

                                        
TIC
Emoticones
 
Actualment, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) han transformat les relacions entre països, empreses i individus. Les telecomunicacions han avançat des del segle xix, de manera que s’han ampliat les tècniques diferents i han abraçat cada vegada més espais de propagació. La imbricació entre aquestes tecnologies i la revolució informàtica, produïda en les darreres dècades, ja ha propiciat que, no només la comunicació, sinó també la informació corrin a la velocitat de la immediatesa, en una magnitud inimaginable i fins a qualsevol lloc del planeta, i permetin una comunicació bidireccional per la qual un individu és partícip de rebre i emetre, i, en temps real, fer partícip la resta d’individus d’una notícia, una opinió, un coneixement, etc.
D’altra banda, les noves tecnologies també han revolucionat el negoci comercial tradicional ja que han incorporat tot un procés de transaccions directes entre particulars i empreses, vinculades al format en línia.
Formant part d’aquest espai tecnològic, Correos posa en circulació un segell dedicat a les TIC. I de la millor manera possible: oferint la informació a través d’eines com el codi QR, les emoticones i la realitat augmentada (RA), combinació d’imatges reals amb creacions virtuals.
Un codi QR és una matriu de punts bidimensional formada per una sèrie de quadrats negres sobre un fons blanc, que permet emmagatzemar molta més informació que els codis de barres tradicionals. La incorporació d’un programari en els ordinadors i en els telèfons mòbils moderns en possibilita la lectura i així ofereix més oportunitats d’ús orientades al consumidor.
Quan es capta el codi QR del segell, accedim a la descàrrega del programa que ens permet descobrir el món de la RA. Mitjançant un vídeo, veurem una recreació pràctica que ens informa de les possibilitats que la RA pot oferir i de les múltiples aplicacions que té.
Un altre element que es veu en el segell és una emoticona somrient, que ens fa l’ullet de manera còmplice i ens convida al passeig entre la virtualitat i la realitat. Aquestes figures varen començar a aparèixer quan es va generalitzar l’ús del correu electrònic: s’utilitzava un curiós codi amb alguns signes del teclat per a expressar els estats d’ànims.
Aquesta emissió té la particularitat que, per primera vegada, es pot accedir a una informació més enllà del mateix motiu del segell, aplicant de manera pràctica el nostre dispositiu mòbil. Mira’m bé!

Comparteix-lo a les teves xarxes