ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

Cine. Star Wars. Darth Vader (SELLO)

  • Data d'emissió: 23/05/2017
  • Procediment d'impressió: Offset + efecto lenticular sin movimiento
  • Paper: Engomado
  • Mida del segell: 34 x 46 mm
  • Mida del full bloc: 133 x 112 mm
  • Núm. de segells per full bloc: 1 + 5 viñetas
  • Valor postal dels segells: 5 €
  • Tiratge bloc: 300.000 sellos

Star Wars

CINEMA. STAR WARS


El 1977, el cineasta George Lucas va iniciar una de les sagues cinematogràfiques més famoses i impactants de la història del cinema.
Star Wars, o el que és el mateix, La Guerra de les Galàxies, com es coneix a Espanya, estava formada inicialment per tres pel·lícules ideades, escrites i dirigides majoritàriament pel mateix Lucas. Anys més tard, es van estrenar tres pel·lícules més a tall de preqüela de les anteriors.
Actors de la talla de Harrison Ford,  Carrie o David Prowse van participar en les pel·lícules, i les van convertir en un fenomen de masses, i fins i tot en cinema de culte amb milions de seguidors a tot el món.
Es parla fins i tot d’un “univers expandit” del món de Star Wars, que té a veure amb tot allò relacionat amb la saga però no concretament amb les pel·lícules. Marxandatge, sèries animades, programes de televisió o còmics que han col·laborat en dotar de màgia el món galàctic de Darth Vader o R2-D2, personatges coneguts i identificats mundialment. Frases com “jo sóc el teu pare” o el particular pentinat de la princesa Leia han passat a formar part de la cultura popular.
L’argument de les pel·lícules se situa “fa molt de temps, a una galàxia molt, molt llunyana...”, on s’ha donat des de fa segles una batalla entre el “costat lluminós de la Força”, representat pels jedi, i el “costat fosc” representat pels sith.
El 2012, George Lucas va vendre Lucasfilm a The Walt Disney Company, que ha rodat i estrenat nous episodis d’aquesta saga.
El full bloc que emet Correos per homenatjar aquestes pel·lícules que tenen un caràcter universal presenta la particularitat d’estar imprès amb tecnologia lenticular sense moviment, la qual cosa proporciona més profunditat d’imatge. El disseny està format per una sèrie de vinyetes protagonitzades per alguns dels personatges de les pel·lícules: Star Trooper (soldats imperials), Chewbacca, R2-D2, Yoda i C-3PO. Juntament amb ells, apareix un segell que recull una il·lustració del brivall de la saga, Darth Vader.

CAMISETA

PACK: CAMISETA STAR WARS + SELLO STAR WARS:  12 €

Camiseta algodon blanco con el diseño de la HB Star Wars impreso en tallas: S, M, L, XL

PACK.-   Mapa galáctico (AGOTADO)

 

PEDIDOS:

- atcliente.filatelia@correos.com

- Teléfono  902 197 197

Comparteix-lo a les teves xarxes