ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

12 meses, 12 sellos. Tenerife

  • Data d'emissió: 01/08/2017
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo
  • Mida del segell: 35 x 24,5 mm
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 1.35 €
  • Tiratge: Ilimitada

TENERIFE

Vegeu també    “Sobre de Primer Dia”   -  “Mata-segells”

Santa Cruz de Tenerife s’afegeix a la sèrie que Correos ha iniciat aquest any, “12 mesos, 12 segells”. Durant el mes de la seva emissió, aquest segell s’utilitzarà com a únic tipus de franqueig per a totes les trameses que s’admetin a les oficines d’aquesta província. El segell de Santa Cruz de Tenerife segueix la línia dels anteriors i està representat per les lletres TF, que representen les antigues matrícules de vehicles a Espanya.

Dins de les lletres es poden veure elements significatius d’aquesta terra.

Patates amb mojo picón: la patata no falta en una taula Canària. Un dels seus plats més coneguts a tot el món són les papas arrugadas amb mojo picón. El mojo és una salsa típica l’ingredient principal de la qual és el que es coneix a les illes com a pimienta picona, que és un bitxo picant fresc.

Drago mil·lenari: és el símbol vegetal de l’illa de Tenerife. Explica la llegenda que va prendre el seu nom del llatí, i significa drac, perquè aquests animals alats es van convertir en aquest arbre quan van desaparèixer. Té una particularitat molt especial: la saba és de color vermell, i no blanc com ocorre en la majoria de les espècies vegetals.

Dofí: no és estrany veure a prop de les costes canàries aquests cetacis. Es considera una de les espècies més intel·ligents que habiten el planeta. Aquests animals arriben a interactuar amb els humans i són molts els turistes i interessats que arriben a les illes per albirar-los.

Carnestoltes: les carnestoltes se celebren d’una manera intensa i molt especial a les Illes Canàries. Les de Santa Cruz de Tenerife són considerades les segones carnestoltes més populars del món, després de les de Rio de Janeiro al Brasil. Van ser declarades Festa d’Interès Turístic Internacional.

Teide: aquesta meravella natural és la més visitada d’Espanya. Es tracta d’un volcà de 3.718 metres d’altitud sobre nivell del mar, per tant, és el pic més alt del país. Forma part del Parc Nacional del Teide i va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

El color blau de la franja inferior fa al·lusió al color principal de la bandera de la província.

 

Comparteix-lo a les teves xarxes