ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

12 meses, 12 sellos. Madrid

 • Data d'emissió: 01/03/2018
 • Procediment d'impressió: Offset
 • Paper: Autoadhesivo
 • Mida del segell: 35 x 24.5 mm
 • Efectes en plec: 50
 • Valor postal dels segells:
  Tarifa A + Consultar tarifas vigentes
  - SELLOS / ETIQUETAS -
  Tarifas Año 2020
  A 0,65€
  A2 0,75€
  B 1.45€
  C 1.55€
 • Tiratge: Ilimitada

Madrid

12 MESOS, 12 SEGELLS. MADRID.

Madrid és la protagonista d’una nova emissió de la sèrie “12 mesos, 12 segells, 12 províncies”. Durant aquest mes, aquest segell s’utilitzarà com a únic tipus de franqueig per a totes les trameses que s’admetin a les oficines d’aquesta província. Està representat per la lletra M, en al·lusió a les antigues matrícules de vehicles d’Espanya. Madrid és la capital  d’Espanya, centre neuràlgic del nostre país. Barreja de gent i de cultures, ciutat de somnis per complir, ciutat que acull tot aquell que s’hi vulgui quedar.  Alguns dels seus elements més significatius es recullen en aquest segell.

Palau Reial d’Aranjuez. Va ser una de les residències de la família reial espanyola, situada a la Vila d’Aranjuez, a la vora del riu Tajo. Avui dia, gestionada pel Patrimoni Nacional, és un dels monuments més visitats del nostre país.

El Retiro. Pulmó de la capital madrilenya, aquest jardí històric és també una de les principals atraccions turístiques de Madrid. El seu Palacio de Cristal o l’estany serveixen de fons per als turistes que cada dia el recorren.

Porta d’Alcalà. És una de les cinc portes reials que donaven accés a la ciutat de Madrid. Obra de l’arquitecte italià Francesco Sabatini, vigila la deessa Cibeles, que presideix la cruïlla entre el carrer d’Alcalá i el passeig de Recoletos.

Km 0. A la Porta del Sol de Madrid es troba, des del 1950, el que es coneix com a quilòmetre zero, des d’on comencen totes les carreteres radials del país.

Gato. Així es coneixen els habitants de Madrid de tres generacions. A Madrid es diu que és difícil trobar-ne, ja que Madrid és barreja de molts pobles.

Bullit madrileny. Plat típic de la terra: cigrons, carn, pollastre, embotit i diverses verdures: es pren primer la sopa i després totes les altres coses.

El Oso y el Madroño. Antonio Navarro Santafé és l’autor d’aquesta escultura que representa les armes heràldiques de la vila. Es pot contemplar a la Porta del Sol.

Xotis. Ball popular i castís del poble de Madrid que es balla al so de l’orguenet. Els homes amb gorra, armilla i clavell a la solapa. La dona amb vestit de chulapa, mocador, clavell i mantó.

La Cabrera. A la Serra Nord de Madrid, aquest massís d’origen paleozoic adorna el paisatge madrileny de roques de granit i granodiorita.

El color vermell de la franja inferior fa al·lusió a la bandera de la província.

Comparteix-lo a les teves xarxes