ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

Asociación internacional de Hispanistas

  • Data d'emissió: 07/07/2019
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Estucado, Engomado, Fosforescente
  • Mida del segell: 40.9 x 28.8 mm
  • Efectes en plec: 25
  • Valor postal dels segells: 1.50 €
  • Tiratge: 180.000

Hispanistas

ASSOCIACIÓ D’HISPANISTES

El 1962 es va fundar a Òxford, Anglaterra, l’Associació Internacional d’Hispanistes, una institució oberta l’objectiu principal del qual és promoure la recerca en l’àmbit dels estudis hispànics, fomentant sobretot l’intercanvi d’idees, mètodes i enfocaments desenvolupats als diferents països d’origen dels seus més de mil socis.

Per complir aquest objectiu, l’Associació organitza congressos cada tres anys. Aquest any 2019, la trobada tindrà lloc a la Universitat Hebrea de Jerusalem, que esdevindrà la primera seu israeliana d’aquest prestigiós esdeveniment.

També, i gràcies al generós suport de la Fundación Duques de Soria, l’associació publica cada any, des del 1994, un butlletí bibliogràfic. Al butlletí es recull tant informació bibliogràfica com notícies de les activitats acadèmiques dels hispanismes nacionals durant l’any, així com anuncis de les activitats que tindran lloc l’any següent.

Cada tres anys, un directori inclou els camps de recerca de cadascun dels seus socis, així com les actes dels congressos celebrats.

Al llarg de la seva història, l’Associació ha tingut personalitats il·lustres del món de les lletres com a presidents d’honor. Aquest és el cas del primer president d’honor, Ramón Menéndez Pidal, o del seu successor en el càrrec, Dámaso Alonso.

L’hispanisme és l’estudi d’Espanya, Hispanoamèrica i, en general, de la hispanitat.

Des del segle XVI, tot allò nou que arribava a Europa ho feia des d’Espanya: les noves terres conquerides, nous gèneres i personatges literaris, balls, modes... Això va generar la necessitat de saber espanyol i conèixer l’espanyol per sadollar aquesta curiositat i també per aprofitar aquests recursos moguts per interessos comercials i econòmics. Aquesta necessitat es va traduir en l’hispanisme que avui dia continua tan viu o més.

El segell dedicat a  l’Associació Internacional d’Hispanistes presenta la il·lustració d’una bola del món solcada per una barqueta de paper que recorda aquells temps en què tot l’hispà dominava el món.

 

Comparteix-lo a les teves xarxes