ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

12 meses, 12 sellos. Araba/Álava

 • Data d'emissió: 03/02/2020
 • Procediment d'impressió: Offset
 • Paper: Autoadhesivo fosforescente
 • Mida del segell: 35 x 24,5 mm
 • Efectes en plec: 50
 • Valor postal dels segells:
  Tarifa A + Consultar tarifas vigentes
  - SELLOS / ETIQUETAS -
  Tarifas Año 2020
  A 0,65€
  A2 0,75€
  B 1.45€
  C 1.55€
 • Tiratge: Ilimitada (230.000 sellos)

Álava

12 MESOS 12 SEGELLS. ARABA/ÀLABA

La sèrie 12 Mesos, 12 Segells dedica l’efecte corresponent al mes de febrer a la província d’Araba/Àlaba, en el qual les inicials del topònim es componen amb diferents imatges que mostren la riquesa turística que és capaç d’oferir la província.

La primera lletra pren la forma de la torre campanar de la catedral de Vitòria-Gasteiz, consagrada a Santa Maria, la planta octogonal de la qual està rematada per una agulla, que s’eleva sobre la ciutat oferint a devots i viatgers una panoràmica esplèndida de la ciutat.  El temple, enquadrat dins de l’ordre gòtic, s’erigeix sobre les restes d’una església del segle XIII, que formava part de la muralla que protegia la població.

La copa de vi de la segona inicial simbolitza el territori domesticat pel conreu de vinyes, que ofereix la riquesa enològica que constitueixen les dues denominacions d’origen que atresora la província, la de Rioja Alabesa i la de Txakolí d’Àlaba. La primera inclou vins negres d’aroma fina i sabor afruitat, elaborats a partir d’ull de llebre, garnatxa, carinyena, morastell i macabeu. La segona ofereix el característic vi blanc del País Basc, de graduació moderada, afruitat i amb un toc lleu d’acidesa, que s’elabora amb la varietat autòctona de raïm hondarribi zuri. La va producció es localitza a les zones d’Amurrio, Llodio i Ayala.

Per la seva part, la naturalesa muntanyosa brinda infinitat de rutes senderistes que recorren els nombrosos parcs naturals que esquitxen la província, com Valderejo, Izki, Aizkorri-Aratz, Urkiola o el Gorbeia, que s’estén al voltant del cim de 1482 metres que dona nom al parc i que està coronat des del 1899 per la seva característica creu metàl·lica, com es pot apreciar en la imatge de la segona inicial.

Com a fons dels grafemes, el paisatge fantàstic de la Vall Salada d’Añana, formada per l’entramat de canalitzacions, eres i terrasses esglaonades cobertes de sal.

El color carmesí de la banda inferior del segell es correspon amb el color de la bandera de la província.

Comparteix-lo a les teves xarxes