ONLINE BIDALI

Bidali dokumentuak edozein gailuren bitartez, edonon zaudela, kasu guztietan legezko baliotasunarekin.

Burofaxa

Dokumentuak premiaz eta segurtasun osoz bidali

Eskutitza

Bidali eskutitz digitala, arrunta zein ziurtatua

Tarjeta Postal

Posta-txartel digitalak Internet bidez bidali

BIDALKETAK PRESTATU

Inprimatu etiketak eta ordaindu zure bidalketak Correos-en bulegora joan aurretik

PAQ 48

Entrega 24/48 orduren buruan, jatorriaren eta helmugaren arabera

Gutun ziurtatua

Egiaztatu jaso dela, sinadura bidez

Notificaciones Administrativas

Legezko jakinarazpenak egiteko zerbitzu aproposa

LAGUNDU AHAL DIZUGU

Zigilu-jaulkipenak

Jaulkipena

Capital Española de la Gastronomía 2020. Murcia

  • Jaulkipen-data: 04/02/2020
  • Inprimatzeko prozedura: Offset
  • Papera: Estucado, engomado, fosforescente
  • Zigiluaren tamaina: 57,6 x 40,9 mm
  • Paper-orriaren zigilu-kopurua: 16
  • Zigiluen posta-balioa:
    Tarifa A2 + Consultar tarifas vigentes
    - SELLOS / ETIQUETAS -
    Tarifas Año 2020
    A 0,65€
    A2 0,75€
    B 1.45€
    C 1.55€
  • Tirada: 160.000

Murcia capital gastronomía

2020KO ESPAINIAKO GASTRONOMIA HIRIBURUA. MURTZIA

Murtziako baratzea da zigilu honen protagonista, kolorez eta bizitasunez betea. “1.001 zaporeen baratzea” lemarekin irabazi du Murtziak saria. Almeríaren lekukoa hartu du, eta, ondorioz, Correosek azken urteetan sortutako Espainiako Gastronomia Hiriburua filatelia-seriearen gaia izan da.

Serie honekin, Correosen asmoa da Espainiako hirien gastronomiari garrantzia ematea. Izan ere, geroz eta gogotsuago aurkezten dira urtero saria lortzeko.

2020an, gaiarekin erlazionatutako hainbat jarduera eskainiko ditu Murtziak: tailerrak, lehiaketak edo dastaketak; eskaintza turistikoa ezin baino erakargarriagoa.

Hainbat plater eskainiko dira hirian, zarangollo, arkume errea, michirones, entsalada murtziarra eta paparajote, esate baterako. Jatorri-deiturekin batera, hala nola Yeclako ardoak, Calasparrako arroza edo Jumillako udarea, epaimahaiak hiri hau aukeratu zuen.

Zigilua frutaz eta barazkiz osatuta dago. Murtziako eskualdeari “Europako baratzea” ere deitzen zaio, halako esportazio kopuru handia bideratzen baitu Europako herrialde gehienetara.

Tomateak, mahatsak, azak edo azenarioak dira baratze honen protagonista nagusiak; 3.000 milioi euroko salgaiak kudeatzen ditu urtero.

Produktu hauek kolorez betetzen dute zigilua; motibo nagusia dira sardexka eta koilara bat, bihotz forman.

“1.001 zaporeen baratzea” lemak osatzen du zigiluaren diseinua. Besteak beste, Toledo, Huelva eta Leónen zigilu-sortara gehituko da, eta munduan zehar bidaiatuko du, Espainiako gastronomiaren erakusle txiki gisa; kasu honetan, Murtziako gastronomiarena.

Partekatu zure sareetan