ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

12 meses, 12 sellos. Ceuta

 • Data d'emissió: 02/03/2020
 • Procediment d'impressió: Offset
 • Paper: Autoadhesivo fosforescente
 • Mida del segell: 35 x 24,5 mm
 • Efectes en plec: 50
 • Valor postal dels segells:
  Tarifa A + Consultar tarifas vigentes
  - SELLOS / ETIQUETAS -
  Tarifas Año 2020
  A 0,65€
  A2 0,75€
  B 1.45€
  C 1.55€
 • Tiratge: Ilimitada (182.000 sellos)

12 meses. 12 sellos. Ceuta

12 MESOS, 12 SEGELLS. Ceuta

Ceuta, ciutat autònoma que s’erigeix entre les columnes d’Hèrcules com a porta del continent europeu a l’Àfrica i com a baluard de l’estret que comunica la Mediterrània amb l’oceà Atlàntic, és una població amb una personalitat única, forjada en la convivència de les comunitats cristiana, musulmana i hebrea, a les quals s’ha incorporat en els últims anys la hindú.

En el motiu del segell es poden apreciar alguns dels elements més característics de la ciutat, com l’arc, que donant forma a la lletra C, és part dels banys àrabs edificats entre els segles XII i XIII.

En la mateixa lletra s’aprecia també el minaret de la mesquita de Muley El Mehdi, inaugurada per l’Estat espanyol el 1940.

Formant part de la lletra E, s’observa, en primer lloc, la torre campanar de la catedral de Nuestra Señora de la Asunción, construïda a finals del segle XVII sobre les restes d’edificacions anteriors.

En la mateixa lletra es mostra el peix en salaó, els anomenats “volaores”, que els fenicis i romans van començar a elaborar artesanalment fa 3.000 anys, i que s’ha transmès entre generacions fins a l’actualitat.

També es pot apreciar el gorrillo o chapirí característic de l’uniforme de la legió espanyola, que es va forjar a Ceuta i hi va tenir el bressol, des que va ser fundada el 1920 per José Millán-Astray amb el nom de “Tercio de Extranjeros”. Actualment el 2n Terç “Duque de Alba” es troba desplegat a l’aquarterament Serrallo-Recarga.

Consolidant les dues lletres, es troba el conjunt monumental de les Muralles Reials, construïdes el 1415 pels portuguesos sobre l’anterior muralla àrab i constituïdes per diverses línies defensives formades per baluards, muralles emmerletades, una plaça d’armes i un fossat navegable.

De fons a les dues inicials, s’aprecia el pati de la Facultat d’Educació, Economia i Tecnologia de Ceuta, de la qual enguany se celebra el 85 aniversari.

El color blanc de la franja inferior es correspon amb el color de la bandera de Ceuta.

Comparteix-lo a les teves xarxes