ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

12 meses, 12 sellos. Ciudad Real

 • Data d'emissió: 29/05/2020
 • Procediment d'impressió: Offset
 • Paper: Autoadhesivo fosforescente
 • Mida del segell: 35 x 24,5 mm
 • Efectes en plec: 50
 • Valor postal dels segells:
  Tarifa A + Consultar tarifas vigentes
  - SELLOS / ETIQUETAS -
  Tarifas Año 2020
  A 0,65€
  A2 0,75€
  B 1.45€
  C 1.55€
 • Tiratge: Ilimitada (240.000 sellos)

12 meses_Ciudad Real

12 MESOS, 12 SEGELLS. Ciudad Real

Naturalesa, gastronomia, art i literatura formen part dels atributs que atresora la província de Ciudad Real i que sintetitzen el motiu del segell del mes de maig de la sèrie “12 mesos, 12 segells”.

La naturalesa, representada pel parc nacional de Las Tablas de Daimiel, últim representant de l’ecosistema de tablas fluviales, constitueix en l’actualitat un dels aiguamolls més importants d’Europa.

Modelant les inicials de la província reconeixem la gastronomia en la forma de formatge manxec i la copa de vi, en representació de les  diverses denominacions d’origen que té la província, com la DO La Mancha, Valdepeñas, Pago Casa del Blanco, Dehesa del Carrizal o Pago Florentino.

La cúpula que encimbella la torre de la catedral de Santa María del Prado de Ciudad Real i un molí de vent de Campo de Criptana representen l’arquitectura sacra i popular, característiques de la província.

Edificada sobre una ermita del segle XIII, de la qual només es conserva la Porta del Perdó i una rosassa, la catedral de Ciudad Real posseeix el títol de priorat de les ordes militars de Calatrava, Montesa, Alcántara i Santiago des del 1875 per la butlla del papa Pius IX.

Els molins de vent que adornen el paisatge de Campo de Criptana constitueixen una de les icones de Castella-la Manxa a Espanya i fins i tot d’Espanya al món, gràcies a l’obra genial de Miguel de Cervantes, que situa  en aquest lloc la cèlebre peripècia del Quixot amb els gegants.

Al costat de la segona inicial, s’aprecia el famós elm de don Quijote de la Mancha, el bací de barber que l’enginyós hidalgo va creure que era el fabulós Elm de Mambrino i que el mateix Cervantes va denominar,  en boca de Sancho Panza, baciyelmo.

La faceta literària de la província ultrapassa l’obra de Cervantes i adquireix caires escènics al municipi d’Almagro, representat per una de les galeries vidrades de la seva plaça major. El seu corral de comèdies del segle XVII, el més antic d’Europa, roman actiu quatre-cents anys després d’inaugurar-se.

La banda inferior vermella reprodueix el color de la bandera de la província.

Comparteix-lo a les teves xarxes