ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

Efemérides. 90 aniversario Colegio de Huérfanos de Hacienda

  • Data d'emissió: 29/05/2020
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm (horizontal)
  • Efectes en plec: 25
  • Valor postal dels segells: 0,65 €
  • Tiratge: 160.000 sellos

Huérfanos Hacienda

90 ANIVERSARI DEL COL·LEGI D’ORFES D’HISENDA

El Col·legi d’Orfes d’Hisenda és una entitat sense ànim de lucre, que té com a actuació essencial la protecció dels fills dels socis, en cas de mort o incapacitat permanent.

L’objectiu principal del Col·legi d’Orfes d’Hisenda és oferir protecció i ajuda als fills dels socis quan aquests moren o necessiten suport.

El Col·legi per a Orfes de funcionaris de la Hisenda Pública va ser creat pel  rei Alfons XIII, a proposta de José Calvo Sotelo, ministre d’Hisenda, pel Reial decret de 24 de maig de 1927, com a entitat benèfica per protegir els orfes de funcionaris de la Hisenda Pública i proporcionar-los assistència, instrucció i educació, en els casos de mort o incapacitat dels socis.

Actualment, el Col·legi està dirigit a oferir ajuts i serveis que permetin al soci i a les seves famílies una millora de la seva qualitat de vida, sense oblidar l’objectiu fundacional que continua viu i que es materialitza en el pagament de prestacions als orfes dels socis.

A més, avui dia també té una fundació tutelar que ofereix als fills dels socis en situació de vulnerabilitat, protecció i garantia dels seus drets com a persones, així com ajuts als pares dels socis difunts que necessitin una atenció especial.

Així mateix, la fundació proporciona descomptes als socis en hotels, balnearis, viatges o espectacles, fins i tot en temes relacionats amb animals de companyia.

El Col·legi d’Orfes d’Hisenda també organitza concursos de fotografia i relats en què s’involucren tant personal com familiars d’Hisenda.

El segell que commemora el 90 aniversari de la fundació d’aquesta institució recull, a més del seu logotip, la il·lustració d’una mà adulta que s’ofereix a la imatge de la mà d’un nen com a gest de protecció i seguretat.

Comparteix-lo a les teves xarxes