ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

12 meses, 12 sellos. Huelva

 • Data d'emissió: 05/06/2020
 • Procediment d'impressió: Offset
 • Paper: Autoadhesivo fosforescente
 • Mida del segell: 35 x 24,5 mm
 • Efectes en plec: 50
 • Valor postal dels segells:
  Tarifa A + Consultar tarifas vigentes
  - SELLOS / ETIQUETAS -
  Tarifas Año 2020
  A 0,65€
  A2 0,75€
  B 1.45€
  C 1.55€
 • Tiratge: Ilimitada (220.000 sellos)

12 meses. 12 sellos. Huelva

12 MESOS, 12 SEGELLS. Huelva

Gastronomia, naturalesa, història i devoció són algunes de les particularitats que la província de Huelva és capaç d’oferir a tothom que la vulgui conèixer, qualitats que han estat plasmades en el motiu del sisè segell de la sèrie “12 mesos, 12 segells”, que s’emet enguany.

Com a consagració de la gastronomia de Huelva  trobem el pernil serrà de Jabugo, amb denominació d’origen protegida, el nom del qual ja fa referència a una menja. Procedent de porcs de raça ibèrica criats en la llibertat de la devesa i alimentats exclusivament amb glans i pastures naturals, la seva elaboració es localitza al cor de la serra d’Aracena i als Picos de Aroche.

D’altra banda, l’oceà Atlàntic ofereix molts tipus de peixos i fruits del mar com la moixama, els calamarsons petits, la gamba blanca de Huelva o la gamba vermella llistada, la imatge de la qual s’ha reproduït al segell.

El cultiu intensiu del maduixot ultrapassa la cultura gastronòmica i s’ha convertit en una de les principals activitats agrícoles de la província, que en l’actualitat és la productora més gran d’Europa i una de les principals del món.

La província de Huelva ha quedat unida a la història universal pel fet de ser el lloc on Cristòfor Colom va fer els preparatius per a l’expedició que havia de descobrir el Nou Món,  que va salpar el 1492 del port de Palos de la Frontera.

Els anomenats “Llocs Colombins” inclouen el monestir de Santa María de La Rábida, Moguer i Palos de la Frontera. Al moll de Las Carabelas d’aquesta última localitat hi ha una reproducció de la Santa María, La Pinta i La Niña.

El santuari de Nuestra Señora del Rocío, la façana del qual apareix reproduïda al segell, simbolitza el fervor religiós d’una de les romeries més populars d’Espanya, que pot arribar a congregar més d’un milió de persones. L’ermita s’erigeix al llogarret del Rocío, dins del municipi d’Almonte, que confronta amb el parc nacional de Doñana.  Precisament una panoràmica d’aquest parc, conegut també com a Coto de Doñana, es reprodueix com a fons al segell.

El color blau fosc de la banda inferior es correspon amb el color de la bandera de la província.

Comparteix-lo a les teves xarxes