ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

Diarios Centenarios

  • Data d'emissió: 16/05/2005
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado engomado fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontal) y 28,8 x 40,9 mm. (verticales)
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 0,78; 1,95 y 2,21 €
  • Tiratge: 1.000.000 de cada valor postal
  • Dentat: 13 3/4

Tres nous segells enriqueixen la ja extensa emissió Diaris centenaris. Toca ara el torn als periòdics: Diario Palentino, Última Hora, de les Illes Balears, i Diario de Ibiza.

20520051

El Diario Palentino compleix ja 124 anys d’activitat periodística, sempre al servei i la defensa dels interessos dels ciutadans de Palència. Fundat el 17 de maig de 1881, per iniciativa de José Alonso Rodríguez, aquest diari, de tendència liberal, es fusionà el 1941 amb un altre periòdic conservador existent a Palència denominat El Día. A partir dels anys vuitanta, la propietat del rotatiu passà a la família Alonso, que el 1998 el vengué al Grup Promecal, entitat que s’ocupà, al seu torn, de la seva completa posada al dia, canviant de seu i dotant-lo de nous mitjans i tecnologia. El segell ha estat dissenyat per Ion Echebeste, i reprodueix al costat de la imatge del Crist d’Otero, obra de Victorio Macho, l’escut de la ciutat, a més d’un gall que simbolitza els venedors o voceros i que forma part de la identitat corporativa del periòdic.

20520052

El 1893, José Tous Ferrer fundà el diari vespertí Última Hora a Palma de Mallorca, periòdic que després es va convertir en matutí, i del qual l’editor del Majorca Daily Bulletin adquirí, el 1974, la majoria de les accions als seus propietaris, la família Tous. Amb el temps, diversos mitjans de comunicació han conformat el Grup Serra : Diari de Balears (que s’imprimeix en català), Última Hora Ràdio (associat a la COPE), Brisas (suplement dominical d’Última Hora), Antena 3 TV Mallorca (informatiu local) i, des de gener de 2000, l’Última Hora Menorca. Una altra iniciativa editorial del diari fou la publicació de la Gran Enciclopèdia de Mallorca, que reuneix en 18 toms tot el saber i la cultura de l’illa. Aquest diari ha anat apostant per tots aquells estaments i persones que fan de Balears una comunitat més pròspera, moderna i plural. El segell presenta un exemplar del diari plegat sobre el mar i les illes.

20520053

El Diario de Ibiza, el més antic dels diaris del matí a les Balears, es fundà el 1893, d’aquí que tingui 112 anys d’existència. La seva llarga trajectòria i defensa dels interessos de les illes Pitiüses el van fer mereixedor de les més altes distincions: medalles d’or del Consell Insular i de l’Ajuntament d’Eivissa. Pertany des del 1991 al Grupo Prensa Ibérica, que realitzà una important renovació de la seva estructura empresarial i modernitzà els seus sistemes de producció. El Diario de Ibiza ofereix als lectors una variada selecció de suplements esportius, socials i culturals, a més de les Guies de turisme d’Eivissa i Formentera segell mostra un disseny innovador amb motius marins i arquitectònics al·lusius a Eivissa i Formentera.

Comparteix-lo a les teves xarxes