ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

FLORA Y FAUNA Jilgero y Ave del paraíso

  • Data d'emissió: 01/04/2006
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo fosforescente
  • Mida del segell: 24,5 x 35 mm. (verticales)
  • Mida del talonari: 177,5 x 86 mm. (horizontales)
  • Efectes en talonari: 100
  • Valor postal dels segells: “JILGUERO” :0,29 € “AVE DEL PARAISO”: 0,38 €
  • Tiratge: Ilimitada para los dos valores

10420061

Dos nous talonaris, cadascun amb 100 segells autoadhesius, se sumen als que ja s’han emès en aquesta mateixa sèrie de Flora i Fauna. En aquesta ocasió els segells inclouen com a temes la flor d’ocell i la cadernera.

10420062

La flor d’ocell és una planta originària de l’Àfrica del sud tot i que el seu cultiu s’ha estès per tot el món i, gràcies als hivernacles, les seves flors broten en diferents èpoques de l’any. Aquesta flor exòtica, amb forma de cap i bec d’ocell, del gènere i l’espècie Strelitzia reginae, creix en una planta herbàcia, perenne i rizomatosa, amb fulles coriàcies persistents, grans, de color verd grisós, molt peciolades, de forma oval i oblonga, amb nerviació mitjana i ondulada. De la tija de cada planta sorgeixen entre 6 i 8 flors en posició horitzontal, formades per grans sèpals de color groc ataronjat i amb tres pètals de color blau. La seva arrel és bulbosa y la seva reproducció es produeix a través de llavors plantades, per divisió de plantes i fins i tot gràcies a la pol•linització que realitzen els ocells. La flor d’ocell, a causa de la seva bellesa ornamental, s’utilitza molt en floristeria.

10420063

La cadernera o Carduelis carduelis és un ocell d’uns 12 cm de longitud que pertany a la família dels fringíl•lids. És molt valorada pels variats colors del seu plomatge i pels seus cants. D’aquí que el seu destí sigui la gàbia. El seu cap és blanc i negre amb una màscara vermella brillant denominada cirera d’arboç. Té el bec curt i cònic i l’utilitza per fragmentar les llavors de què s’alimenta. Les seves ales són negres amb franges blanques i grogues i la seva cua també és negra.

10420064

El tors és bru i el seu pit i el seu ventre, blancs. Habita en zones de muntanya, on fa el niu. Les parelles es formen a finals d’hivern a les bandades errants. La femella, d’abril a agost, posa entre 4 i 6 ous i la seva incubació dura uns 13 dies. Les cries volaran després de dues setmanes.

Comparteix-lo a les teves xarxes