ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

VALORES CÍVICOS - 2006

  • Data d'emissió: 04/04/2006
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado engomado fosforescente
  • Mida del segell: 28,8 x 40,9 mm. y 40,9 x 28,8 mm. (dos verticales y dos horizontales)
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 0,29; 0,29; 0,38 y 0,57 €
  • Tiratge: 3.000.000 (valores de 0,29 €);1.500.000 (valor de 0,38 €);5.500.000 (valor de 0,57 €);
  • Dentat: 13 3/4

20420061

La sèrie denominada Valors cívics s’amplia amb l’emissió de quatre nous segells que continuen la línia de disseny iniciada l’any anterior. L’estalvi d’aigua és un dels motius de la sèrie amb el qual es vol recordar als ciutadans i als poders públics la necessitat de fer un ús més racional d’aquest preuat líquid. Tot i que la superfície de la Terra està coberta d’aigua gairebé en el 80%, menys de l’1% és aigua dolça, és a dir, útil per a ús domèstic. Les fortes sequeres i el canvi climàtic que s’han experimentat en les últimes dècades estan convertint l’aigua en un bé natural cada dia més escàs que obliga a plantejar-ne l’estalvi i un consum més responsable i restringit.

20420062
20420063

Sota el lema Drogues no escrit en els quatre idiomes oficials del país, el segell de 0,35 euros apareix dedicat a la lluita contra la droga i al XX aniversari del Pla Nacional sobre Drogues, aprovat pel Govern l’any 1985. La drogodependència és un motiu de preocupació per a l’Administració que, al llarg d’aquestes dues dècades, ha posat en pràctica successius plans d’ajuda integradora que abracen aspectes com ara la prevenció, l’assistència als drogodependents, la rehabilitació, la cobertura assistencial i la integració laboral. L’abús de l’alcohol, el tabac, les drogues dures i toves o les noves drogues sintètiques és objecte de contínues campanyes publicitàries per alertar la joventut sobre el seu consum.

20420064

La lluita contra el tràfic de persones és un altre dels temes candents actualment i al qual la filatèlia s’uneix en aquesta emissió. En els últims anys, l’augment considerable del tràfic d’éssers humans -relacionat majoritàriament amb joves prostitutes portades de l’estranger i amb l’explotació sexual infantil- ha fet que els països membres de la Unió Europea i de la Comunitat Internacional estableixin mitjans de cooperació per lluitar contra les màfies organitzades i provar de garantir el respecte i la dignitat de les víctimes, principalment de les dones i dels nens.

Comparteix-lo a les teves xarxes