ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

DIARIOS CENTENARIOS

  • Data d'emissió: 20/04/2006
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado engomado fosforescente
  • Mida del segell: 28,8 x 40,9 y 40,9 x 28,8 mm. (verticales y horizontales)
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 0,41€
  • Tiratge: 1.000.000
  • Dentat: 13 3/4

30420061

Correus posa en circulació cinc nous segells, dins de l’emissió denominada Diaris Centenaris, dedicats al Diario de León, Diario de Pontevedra, Levante-El Mercantil Valenciano, Diario de Ávila i El Norte de Castilla, unes publicacions que han superat els cent anys d’existència. Els segells estan il•lustrats amb les capçaleres de cada diari i motius que fan al•lusió al centenari, a més de logotips i panoràmiques de monuments relatius a la ciutat en què apareixen. Aquesta emissió amplia en nombre la ja abundant sèrie temàtica Diaris Centenaris que compta amb 17 valors sorgits els anys anteriors. Són uns segells amb què Correus mostra el seu reconeixement a la constància i a la tasca informativa d’aquests diaris. El passat dia 3 de febrer el Diario de León va fer el seu primer segle d’existència, ja que va ser fundat el 1906 amb el patrocini del bisbe Sanz Sarabia. La publicació va experimentar una important modernització en la dècada dels setanta. Aquest diari pertany a la corporació Voz de Galicia des del 1997 i això s’ha traduït en una aposta més àmplia per la informació comarcal, un interès que plasma a les pàgines dels suplements setmanals. El diari digital es va crear el 2002.

30420062

El Diario de Pontevedra arriba al lector des del 13 de juliol de 1889, amb algunes interrupcions temporals de tirada. Després dels diversos moments de crisi, el diari va ser recuperat l’abril del 1968 per una societat cooperativa creada pels seus mateixos treballadors. A finals dels anys noranta la seva capçalera va ser adquirida pel grup El Progreso de Lugo que ha ampliat i millorat la seva edició.

30420063

El diari El Mercantil Valenciano, una altra publicació que té el seu origen en el segle XIX, va sorgir el 24 d’octubre de 1872. Després de ser confiscat el 1939, va aparèixer als seus tallers el diari Levante que li va donar continuïtat. El diari Levante-El Mercantil Valenciano va recuperar la seva capçalera anterior i pertany al grup editorial Prensa Ibérica que s’ha ocupat tant de la seva modernització tecnològica com de la plantilla.

30420064

El Diario de Ávila va aparèixer el 24 de novembre de 1898. A principis del 1925 l’Editorial Católica Abulense el va gestionar. El maig de 2002, després que es produís un important canvi d’accionariat, va ser adquirit pel grup PROMECAL que hi va dur a terme diverses renovacions.

30420065

El Norte de Castilla, un altre diari fundat el segle XIX, va ser creat el 17 d’octubre de 1856 a Valladolid. És el diari per excel•lència de Castella-Lleó, de vocació informativa regional, i té cinc edicions diàries a la seva autonomia.

Comparteix-lo a les teves xarxes