ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

CIENCIA

  • Data d'emissió: 17/05/2006
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo fosforescente
  • Mida del segell: 28, 8 x 40,9 mm. (vertical) y 40,9 x 28,8 mm. (horizontal)
  • Efectes en plec: 20
  • Valor postal dels segells: 0,29; 0,57 €
  • Tiratge: Ilimitada para los dos valores postales

Amb el títol Ciència es posen en circulació dos segells autoadhesius que uneixen les ciències pures i les ciències aplicades en una mateixa emissió de disseny modern.

30520061

Les ciències pures, les matemàtiques, reuneixen del 22 al 30 d’agost d’aquest any, a Madrid, el XXV Congrés Internacional de Matemàtics. Està considerada la trobada científica més gran del món i se celebra cada quatre anys, organitzada per la Unió Matemàtica Internacional. En els seus més de cent anys d’història, aquesta és la primera vegada que se celebra a Espanya. Durant l'”olimpíada matemàtica” es faran 20 conferències plenàries i 169 conferències convidades, distribuïdes en 20 seccions científiques que abracen totes les àrees de les matemàtiques. El rei Joan Carles I presidirà el lliurament de medalles Fields, que es consideren els premis Nobel de matemàtiques i que només es concedeixen a menors de 40 anys d’edat. A la imatge es reprodueix el logotip del congrés i un fragment del Còdex Vigilanus, amb una versió primitiva dels números àrabs. Aquest còdex és el més antic que es conserva amb els nostres numerals actuals i està dipositat a la Biblioteca del Reial Monestir de San Lorenzo de El Escorial.

30520062

El segon segell està dedicat a Correus per la Societat de la Informació. Dia d’Internet. Aquest tema està vinculat a la Cimera Mundial de la Societat de la Informació, que es va reunir a Tunis el novembre del 2005, i en la qual es va acordar celebrar el 17 de maig el Dia Mundial de la Societat de la Informació (una data en la qual tradicionalment es commemora el Dia Mundial de les Telecomunicacions). La proposta va ser realitzada pel Govern espanyol i serà ratificada pròximament per l’Assemblea General de les Nacions Unides. Correus, que vol satisfer les necessitats dels seus clients i usuaris, té un portal d’Internet que ofereix serveis executables des de l’ordinador personal. Des del correu digital cartes i postals, l’usuari només ha d’enviar el text del document i les dades de l’interessat i Correus ho imprimeix, ho introdueix en el sobre i ho lliura al destinatari. El mateix procediment és vàlid per a l’enviament de telegrames i burofax. Els afeccionats a la filatèlia disposen del canal de comunicació “Filatèlia on line”, en què es poden donar d’alta com a abonats en el servei i rebre al seu domicili totes les novetats filatèliques que es produeixin. Sens dubte, una bona manera de contribuir a la difusió i l’accessibilitat dels serveis. En el segell, el logotip del Dia d’Internet.

Comparteix-lo a les teves xarxes