ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

Europa

  • Data d'emissió: 12/09/2006
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 28,8 x 40.9 mm. (verticales)
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 50
  • Tiratge: 3.000.000 (0,29 €) y 1.000.000 (0,57 €)
  • Dentat: 13 3/4

La sèrie Europa -emesa anualment amb un tema comú per les Administracions Postals que són membres de PostEurop (Associació d’Operadors Postals Públics Europeus)- aquest any està dedicada a la integració dels invidents a la societat i a la integració dels sords a la societat.

30920061

L’interès de la societat per establir una igualtat d’oportunitats per a tots els ciutadans i per integrar socialment els discapacitats són temes que han adquirit una gran rellevància en les últimes dècades. Així, l’article 49 de la Constitució espanyols fa referència expressament a l’atenció dels disminuïts físics i diu: “Els poders públics duran a terme una política de previsió, tractament, rehabilitació i integració dels disminuïts físics, sensorials i psíquics, als quals prestaran l’atenció especialitzada que requereixin i els empararan especialment perquè puguin gaudir dels drets que aquest Títol atorga a tots els ciutadans”. La integració exigeix, indubtablement, una educació adequada, una autonomia personal, un lloc de treball i un espai de cultura i oci amb cabuda per a l’esport. L’atenció primerenca i el tractament adequat per a cada problema són els pilars de la integració. En el cas dels sords, els programes per al desenvolupament de la comunicació inclouen l’aprenentatge de la lectura labial i el llenguatge de signes a través de les mans. Aquest últim és el motiu que es reflecteix en el segell que es posa en circulació.

30920062

Per il•lustrar el valor dedicat a la integració dels invidents s’ha triat el disseny guanyador del XXII Concurs Escolar convocat per l’ONCE sota el lema Normalització urgent. En el concurs han participat alumnes amb edats compreses entre els 8 i els 18 anys dels centres educatius de tot el territori nacional. El disseny premiat ha correspost a l’Instituto de Enseñanza Secundaria de Fene (A Coruña) i es tracta d’un teclat amb numeració aràbiga i en braille i la paraula Normalització escrita en les quatre llengües oficials del país. Des del 1999 Correus participa en diversos plans de responsabilitat social corporativa adreçats a col•lectius necessitats i desenvolupa els seus programes en col•laboració amb algunes ONG de caràcter social, com ara UNICEF, la fundació Bosques de la Tierra i Pallassos sense Fronteres, amb la finalitat d’ajudar les persones que més ho necessiten.

Comparteix-lo a les teves xarxes