ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

FLORA Y FAUNA

  • Data d'emissió: 02/04/2007
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo fosforescente
  • Mida del segell: 24,5 x 35 mm. (verticales)
  • Mida del talonari: 177,5 x 86 mm. (horizontales)
  • Efectes en talonari: 100
  • Valor postal dels segells: 0,30 € (Canario) y 0,42 € (Violeta)
  • Tiratge: Ilimitada para los dos motivos

Continuant amb la sèrie de Flora i fauna, aquesta nova emissió de dos talonaris autoadhesius està dedicada a la violeta i al canari, una flor i un ocell que gaudeixen d’una gran popularitat al nostre país.

10420071

La violeta és una planta herbàcia que pertany a la família de les violàcies, de la classe magnoliopsida. Les tiges d’aquestes plantes s’arrosseguen per terra, les seves fulles són radicals amb pecíols molt llargs, aspres, amb forma de cor i tenen les vores fistonades. Les seves flors són petites, d’un color blau intens, morat clar i, de vegades, blanques o grogues amb cinc pètals. A zones amb temperatures adequades, les violetes poden produir flors al llarg de tot l’any. De fet, estan a totes les regions temperades d’Amèrica, Europa i Àsia. Actualment es coneixen més de 500 espècies de violetes. S’utilitzen com a plantes d’ornamentació a jardins i en testos. El segell reprodueix una violeta blava amb una lleu presència de tons vermellosos.

10420072

El Serinus canaria o canari és un petit ocell cantaire que pertany a la família dels fringíl•lids. Se l’anomena així perquè el seu lloc originari de procedència són les illes Canàries, tot i que també se’l podia trobar a Madeira. El seu cant és similar al de la cadernera, però el canari salvatge és groc i verd, amb ratlles a l’esquena. Tradicionalment, aquest fringíl•lid s’ha criat en gàbies o en captivitat i les seves tonalitats de plomatge són molt variades. Abunden els de color groc brillant, de color blanc, crema pàl•lid i taronja. Des de l’antiguitat fins al segle passat, els canaris es van utilitzar a les mines de carbó com a sistema d’alarma davant l’aparició d’emanacions de gasos tòxics. Tot i que són molt populars com a ocells de gàbia, el seu hàbitat eren zones semiobertes i construïen els seus nius en arbres i arbusts. El canari que reprodueix el segell és de color groc.

Comparteix-lo a les teves xarxes