ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

SERIE BÁSICA

  • Data d'emissió: 13/01/2007
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente,
  • Característica especial: P-Reflex Blue, P-575, P167 y P-674, respectivamente, más P-Oro, ara todos los valores postales.
  • Mida del segell: 24,88 x 28,8 mm. (verticales)
  • Efectes en plec: 80
  • Valor postal dels segells: 0,30; 0,58; 2,43 y 2,49 €
  • Tiratge: Ilimitada para los cuatro valores postales
  • Dentat: 12 3/4 horizontal y 13 1/4 vertical

La Constitució a Espanya estableix com a forma política de l’Estat la monarquia parlamentària en què el rei arbitra i modera el funcionament de les institucions. En el seu missatge a les Corts, el rei Joan Carles ja va proclamar expressament el seu decidit propòsit d’acatar-la i estar al seu servei. De fet, l’actuació del monarca va salvar la Constitució i la democràcia la tristament recordada nit del 23 de febrer del 1981, quan els altres poders constitucionals estaven segrestats al Parlament per una temptativa colpista.

20120071

Des d’aleshores, el rei Joan Carles va deixar patent el seu acatament i servei a la Constitució, a més d’altres idees bàsiques del seu regnat: restablir la democràcia i ser rei de tots els espanyols. El monarca ja va exposar aquests conceptes en el seu primer discurs a la nació a les Corts, després de ser proclamat rei el 22 de novembre del 1975. Després d’un dilatat i fecund període de transició, la democràcia va quedar consolidada. Per tant, han transcorregut més de tres dècades des que es va proclamar. La contribució del rei Joan Carles I a la instauració de la democràcia ha estat excepcional i decisiva. El nostre rei, gràcies a la seva tasca, gaudeix de reconeixement internacional.

20120072

El rei Joan Carles, des de l’any de la seva proclamació, no ha parat de repetir que la institució monàrquica assoleix el seu sentit històric més ple, actual i futur, en el servei a l’Estat de Dret democràtic i en el compromís amb les llibertats consagrades a la Constitució. A l’Espanya actual, després de més de 30 anys governada per una monarquia parlamentària i constitucional, si tot continua igual, el futur de la Corona està assegurat. Els segells d’aquesta emissió, denominada, Sèrie bàsica, mostren una fotografia del rei.

Comparteix-lo a les teves xarxes