ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

VALORES CÍVICOS

  • Data d'emissió: 16/05/2007
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 28,8 x 40,9 mm. (verticales)
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 0,30; 0,39; 0,58 y 0,78 €
  • Tiratge: 3.000.000 para los valores 0,30 y 0,58 € 1.000.000 para los valores 0,39 y 0,78 €

Per tercer any consecutiu es posa en circulació la sèrie titulada Valors cívics amb l’emissió de quatre nous segells relacionats amb temes de gran interès per la societat, a la qual causen una forta impressió.

40520071

Sota el lema “Som diferents, som iguals”, el valor de 0,30 euros està dedicat a la integració i a la lluita contra el racisme. El missatge solidari coincideix amb l’acord que han pres el Parlament Europeu i el Consell de la Unió Europea de declarar l’any 2007 “Any europeu de la igualtat d’oportunitats per a tothom”. La lluita contra el racisme, la xenofòbia, la intolerància o la immigració són algunes de les iniciatives plantejades pels països de la UE per intentar aconseguir una societat multicultural que eradiqui la discriminació.

40520072

El segell de 0,39 euros presenta el missatge “Tots companys. Contra la violència escolar”. Les agressions que pateixen els escolars a les aules i els patis, han fet que govern, institucions i educadors tractin el problema des d’una perspectiva real. La planificació de programes educatius i la dotació dels recursos necessaris per fer front al maltractament entre els escolars semblen fonamentals per poder interrompre aquest fenomen de violència en els centres educatius i acabar definitivament amb aquesta situació.

40520073

Espanya és un dels països del món amb un índex més elevat de “Donació d’òrgans”, el tema al qual es dedica el segell de 0,58 euros que es posa en circulació. Les dades oficials diuen que hi ha 33,8 donants per cada milió de persones, una xifra que fa del nostre país el líder de donacions. La possibilitat de curar malalts o salvar la vida de moltes persones gràcies als transplantaments és un acte altruista que requereix la voluntat i la conscienciació social. Mentrestant, milers de malalts esperen l’arribada d’aquest donant anònim carregat de solidaritat.

40520074

El segell de 0,78 euros està dedicat a la “Igualtat de sexes”. La discriminació que les dones han patit al llarg de la història pot quedar eradicada amb la Llei Orgànica per a la Igualtat efectiva de dones i homes, en la qual s’estableix el principi jurídic d’igualtat entre els sexes i l’eliminació de la discriminació en els diferents àmbits, ja sigui en l’esfera política, civil, laboral, econòmica o social. Tot això ens ajudarà a assolir una societat més democràtica, justa i solidària. Els quatre segells dedicats als Valors cívics continuen la línia de disseny dels anys anteriors i, tal com el seu títol indica, aposten per la solidaritat i la col•laboració de la societat en els diferents aspectes.

Comparteix-lo a les teves xarxes