ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

NATURALEZA

  • Data d'emissió: 19/07/2007
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontales)
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 0,30 €
  • Tiratge: Ilimitada de cada motivo
  • Dentat: 13 3/4

Ja han vist la llum diversos segells relatius al tema Naturalesa, com ara les emissions dedicades a Las Médulas, Monte Perdido, Ribeira Sacra, el Parc Natural de Cabo de Gata-Níjar, Órganos de Montoro del Maestrazgo, les illes Cíes, el delta de l’Ebre i Caldera de Taburiente. A aquests s’uneixen dos nous valors referits al Parc Natural de l’Albufera i al de les Lagunas de Ruidera. Tots dos segells s’il•lustren amb panoràmiques dels dos parcs.

50720071

A prop de la ciutat de València trobem el Parc Natural de l’Albufera que va rebre aquesta denominació per part del govern valencià el 23 de juliol del 1986. Té una superfície de 21.039 ha i inclou el llac, conegut com a Albufera, el seu entorn humit i el cordó litoral, denominat Dehesa del Saler. Aquest parc té un clima mediterrani i la flora és escassa a les zones que anteriorment formaven part del llac, tot i que la franja arenosa costanera és rica en varietats vegetals entre les quals hi ha l’aladern i el llentiscle. En zones de substrat rocós també hi ha plantes típiques del bosc mediterrani, com el pi blanc, el romaní, l’argelaga i la farigola, mentre que a zones humides trobem espècies submergides, flotants i palustres com ara la canyota i la boga de fulla estreta. Quant a la fauna, al llac hi ha anguiles i llobarros, a més d’altres espècies de peixos propis de la zona. Tanmateix, si el parc de l’Albufera destaca per alguna cosa és per la seva extraordinària riquesa avícola. Entre els ocells que hi podem trobar destaquen en nombre el xibec i l’ànec collverd, a més de l’agró i la gavina.

50720072

El Parc Natural de les Lagunas de Ruidera està situat en territori de Castella-la Manxa, concretament als municipis de Ruidera, Argamasilla de Alba i Villahermosa, a la província de Ciudad Real i a Ossa de Montiel, a la d’Albacete. Aquest parc consta d’un conjunt de 15 llacunes situades longitudinalment al llarg d’una vall. Apareixen separades entre si per barreres naturals que formen salts d’aigua, rierols i corrents subterranis, que enllacen cada llacuna superior amb la següent. També forma part del parc l’embassament de Peñarroya, que té una superfície total de 3.772 ha. En el seu territori queden com a vestigis del passat els castells de Peñarroya i Rocafrida. Tot i que a les seves aigües hi ha abundància vegetal, constituïda per canyota i boga de fulla ampla, a més de la presència de peixos, les llacunes atrauen una gran varietat de fauna, en particular d’aus que utilitzen aquests espais per hivernar.

Comparteix-lo a les teves xarxes