ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

VALORES CÍVICOS

  • Data d'emissió: 17/02/2009
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontales)
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 0,32; 0,62 y 0,78 €
  • Tiratge: 450.000 de cada motivo
  • Dentat: 13 3/4

La Lluita contra el canvi climàtic i la col•laboració amb el medi ambient per mitjà de Plantem per al planeta són dos dels programes que han llançat les Nacions Unides per demanar la implicació de tota la societat i per mirar d’aturar els problemes mediambientals que afecten el nostre planeta. Les dues qüestions, juntament amb la conciliació de la vida laboral i familiar, formen la sèrie titulada Valors cívics.

20220091

La campanya Plantem per al planeta, promoguda per la professora Wangari Maathai, premi Nobel de la pau, i organitzada pel Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA), té com a objectiu plantar mil milions d’arbres a l’any a tot el món. A Espanya, la proposta ha estat molt ben rebuda i en un any s’han plantat 25 milions d’arbres i se n’han compromès 100 milions més. Hi col•laboren grans empreses, entre les quals hi ha Correus, que, gràcies a la comercialització de caixes i embalatges ecològics, dedica una part dels seus guanys a col•laborar amb la fundació Boscos de la Terra.

20220092

La lluita contra el canvi climàtic és un dels reptes a què ha de fer front la humanitat, per això les Nacions Unides han fet una crida perquè entre tots modifiquem els hàbits de consum i disminuïm l’emissió de CO2 a l’atmosfera. La Unió Europea és una de les organitzacions internacionals més compromeses amb el medi ambient i ha incorporat a les seves obligacions el control dels gasos d’efecte hivernacle per assolir els següents objectius: consumir energia menys contaminant; fer servir mitjans de transport més nets; responsabilitzar les empreses del seu ús energètic i de les emissions de CO2 sense posar en perill la seva competitivitat; fer que l’ordenació territorial i l’agricultura estiguin al servei del medi ambient i crear un entorn favorable per a la investigació i la innovació.

20220093

El gran repte que s’ha d’assolir és fer possible la conciliació de la vida laboral i familiar tot combatent la discriminació entre homes i dones treballadores per tal de facilitar les obligacions de tots dos en el si de la família. La nova legislació reconeix la flexibilitat d’horari i els permisos i les excedències per maternitat, per paternitat i per tenir cura de la família. La igualtat d’oportunitats per als pares i la coparticipació en la cura dels fills des del naixement comença a ser una realitat.

Comparteix-lo a les teves xarxes