ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

ARQUITECTURA: Puente Tilos La Palma. Canal Castilla. 4 Torres perfil Madrid

  • Data d'emissió: 09/09/2009
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontales) Sellos hoja bloque: 28,8 x 40,9 mm. (verticales)
  • Mida del full bloc: 150 x 105 mm. (horizontal)
  • Valor postal dels segells: 0,32 €
  • Tiratge: Sellos: 430.000 de cada motivo. Hoja bloque: 300.000
  • Dentat: 13 3/4
  • Tiratge bloc: 300.000

Per a la sèrie Arquitectura s’han emès sis segells: dos reprodueixen les imatges del Puente de Los Tilos, a l’illa de La Palma, i del canal de Castella, i els altres quatre, que constitueixen un full bloc, s’il•lustren amb panoràmiques de les quatre torres d’un nou parc empresarial, pròxim al passeig de la Castellana de Madrid, entre les quals figuren les conegudes com a Torre de Cristal i Torre Espacio.

30920091

El Puente de Los Tilos, que es troba als voltants de San Andrés y Sauces, a l’illa canària de La Palma, és obra dels enginyers Santiago Pérez-Fadón Martínez i José Emilio Herrero Beneítez i del seu equip. Es va inaugurar el 18 de desembre de 2004 i consisteix en un arc amb una llum de 255 m. El seu arc i els seus pilars són de formigó d’alta resistència. El pont, que s’estén al llarg de 357 m, s’eleva més de 150 m per sobre del barranc del Agua. Amb aquest pont, els seus autors van batre el rècord de llum actual en la construcció d’arcs de formigó a Espanya.

30920092

El canal de Castella és una de les obres civils més importants del nostre país. Es va construir per ser una via de comunicació per a la comarca de Tierra de Campos, per transportar fluvialment productes agrícoles amb destinació als ports del nord. L’obra del canal de Castella es va concloure l’any 1849, el seu disseny té forma d’Y invertida i els seus 207 km corren per les províncies de Palència, Burgos i Valladolid. Amb l’arribada del ferrocarril, el canal va deixar de funcionar com a via de transport i el 1909 es va reconvertir en canal de regatge. Des del 1927 la Confederació Hidrogràfica del Duero es fa càrrec de la seva gestió i conservació.

30920093

Les quatre torres que en l’horitzó singularitzen el perfil de la ciutat de Madrid, emergeixen sobre la base de l’antiga ciutat esportiva del Reial Madrid, ara convertida en parc empresarial. Comprèn edificis com ara una torre que té una forma similar a la d’una prestatgeria, amb una alçada de 250 m, la més alta de la capital i d’Espanya, dissenyada per Norman Foster; la Torre de Cristal fa 249 m i és obra de l’arquitecte argentí César Pelli; una tercera torre triangular de 236 m que està coberta de vidre i que va ser dissenyada per Carlos Rubio Carvajal i Enrique Álvarez-Sala Walter; i la Torre Espacio, de 223 m i forma quadrangular, obra de l’estudi d’arquitectes novaiorquès Pei, Cobb Freed & Partners.

Comparteix-lo a les teves xarxes