ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

DEPORTES 3 sellos: dos Atletismo y uno XIX Copa mundial Fútbol 2010

  • Data d'emissió: 04/06/2010
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 28,8 x 40,9 mm. (verticales)
  • Efectes en plec: 25
  • Valor postal dels segells: 0,34; 0,64 y 0,78 €
  • Tiratge: 320.000 de cada motivo
  • Dentat: 13 1/4 (horizontal) y 13 3/4 (vertical)

Amb aquests tres segells de la sèrie Esports es commemoren els campionats d’Europa i d’Iberoamèrica d’atletisme, que se celebren aquest any al nostre país, i la Copa Mundial de Futbol de Sud-àfrica.

10620101

El XIV Campionat Iberoamericà d’Atletisme se celebra a San Fernando (Cadis), entre el 3 i el 6 de juny. Uns 500 atletes, procedents de 29 països, participen en les 22 modalitats masculines i femenines d’atletisme. Les proves se celebren a l’estadi esportiu Bahía Sur, que ha estat remodelat recentment.
 

El logotip del campionat es basa en una estrella de mar en actitud de carrera, els cinc braços de la qual fan referència al cap i les extremitats de l’atleta. La mascota, seleccionada en el concurs d’idees, és el Burrito Salinero.

10620102

El Campionat d’Europa d’Atletisme es va celebrar per primera vegada l’any 1934 a la ciutat italiana de Torí, on es van aplegar els millors atletes europeus del moment. Aquest any, en la vigèsima edició, el campionat se celebra a Barcelona del 27 de juny a l’1 d’agost. Les competicions en pista es disputen a l’Estadi Olímpic de Montjuïc, que té capacitat per a 45.000 espectadors, i les de ruta, marató i marxa, al centre de la ciutat. Més de 1.400 esportistes de 50 països europeus participen en les 24 disciplines esportives per a homes i dones.


 

Al segell es reprodueix la mascota oficial, Barni, que a la samarreta duu el logotip B10, format per la lletra B majúscula que identifica la ciutat de Barcelona i el número 10 com a any de celebració i millor nota.
 

10620103

La XIX Copa Mundial de Futbol FIFA Sud-àfrica 2010 tindrà lloc entre l’11 de juny i l’11 de juliol. El torneig es jugarà en deu estadis de futbol de diferents ciutats de Sud-àfrica, i la final es disputarà a Johannesburg. Hi participen 32 equips que passen per dues fases de classificació eliminatòries.


 

El segell s’il•lustra amb el logotip que presenta un jugador de futbol sobre un fons amb la silueta del continent africà i els colors de la bandera de Sud-àfrica.

Comparteix-lo a les teves xarxes