ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

AUTONOMIAS

  • Data d'emissió: 02/01/2010
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo fosforescente
  • Mida del segell: 35 x 24,5 mm. (horizontales)
  • Mida del full bloc: 166 x 63 mm. (horizontal)
  • Valor postal dels segells: Tarifa A (1 sello = carta normalizada hasta 20 gr. para España)
  • Tiratge: Ilimitada
  • Dentat: 13 3/4

Vuit segells autoadhesius de tarifa A, per a cartes normalitzades nacionals, formen el carnet de les Autonomies, que reprodueix les façanes del Congrés i el Senat, i també les banderes i els límits territorials de sis comunitats autònomes.

20120101

El Congrés dels diputats, o cambra baixa de les Corts Generals, és l’òrgan constitucional que representa el poble espanyol. Els diputats són triats per mitjà d’un sistema de representació proporcional a la població de cada província. Juntament amb el Senat, exerceix la potestat legislativa de l’Estat.

El Senat, o cambra alta de les Corts Generals, és la cambra de representació territorial. Els seus membres es trien cada quatre anys i es reuneix anualment en dos períodes ordinaris de sessions i, de forma extraordinària, a petició del Govern, de la diputació permanent o de la majoria absoluta de qualsevol de les cambres.

La Rioja va obtenir l’estatut d’autonomia l’any 1982. La capital de la comunitat és Logronyo. La seva bandera està formada per quatre franges horitzontals de la mateixa mida, de colors vermell, blanc, verd i groc.

Amb autonomia des del 1982, Castella-la Manxa està formada per Albacete, Ciudad Real, Conca, Guadalajara i Toledo. Les Corts són a Toledo. La seva bandera és un rectangle dividit verticalment en dos quadrats iguals: el primer, al costat del pal, de color vermell carmesí amb un castell d’or, i el segon, blanc.

El territori de la Comunitat Valenciana, amb autonomia des del 1982, inclou les províncies d’Alacant, Castelló i València. La seu de la Generalitat és a València i la seva bandera està formada per quatre franges vermelles sobre fons groc, coronades sobre franja blava al costat del pal.

Canàries, amb estatut d’autonomia des del 1982, inclou les illes de Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canària, Tenerife, La Palma, Gomera i Hierro. La seu principal del Parlament és a Santa Cruz de Tenerife. La seva bandera consta de tres franges iguals en sentit vertical, de colors blanc, blau i groc.

L’Estatut d’Autonomia de la regió de Múrcia va ser aprovat el 1982. La seva bandera, de color vermell carmesí o cartagena, té quatre castells emmerlats en or a l’angle superior esquerre i set corones reials, a l’inferior dret.

També des del 1982 Aragó, que inclou les províncies d’Osca, Terol i Saragossa, té estatut d’autonomia. La capitalitat de la província és a Saragossa. La seva bandera és la tradicional de quatre barres vermelles horitzontals sobre fons groc i escut.

Comparteix-lo a les teves xarxes