ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

ESPACIOS NATURALES DE ESPAÑA

  • Data d'emissió: 20/05/2010
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 57,6 x 40,9 mm. (horizontales)
  • Efectes en plec: 25
  • Valor postal dels segells: 0,45 €
  • Tiratge: 320.000 de cada motivo
  • Dentat: 13 1/4 (horizontal) y 13 3/4 (vertical)

Amb la sèrie titulada Espais naturals d’Espanya es difonen diverses àrees protegides de la geografia espanyola i declarades d’interès especial pel seu elevat valor ecològic.

40520101

El Parc Natural de les serres de Cazorla, Segura i Las Villas està situat al nord-est de la província de Jaén. És l’espai protegit més gran d’Espanya i un dels més grans d’Europa. Va ser declarat reserva de la biosfera per la Unesco l’any 1983 i zona de protecció especial per a aus l’any 1988. La seva gran extensió abraça 23 municipis repartits per les serres de Cazorla, Segura i Las Villas, amb un relleu abrupte i intricat que origina paisatges de gran bellesa. La diversitat i riquesa biològica del parc es caracteritzen per les alzines, els pins i les savines. Els ginebres, teixos, cirerers d’arboç i erables conviuen amb romanís i altres espècies. La fauna compta amb una gran cabanya de cérvols, cabres, porcs senglars i daines i, pel que fa a les aus, es poden veure nombroses rapinyaires, com ara voltors, àguiles reials, trencalossos i aufranys.

40520102

El Parc Nacional de Garajonay, de 3.986 hectàrees, està situat al centre de l’illa de la Gomera. Igual que la resta de les Canàries, la Gomera és d’origen volcànic, un fet que dóna lloc a les formacions de roques que tant identifiquen el paisatge canari. La principal varietat botànica és el bosc de laurisilva, una formació integrada per espècies molt diverses de fulla perenne que necessiten molta humitat. A l’illa hi podem trobar fins a 50 espècies de flora endèmica, les més comunes de les quals són els brucs, els llorers i les falgueres. Quant a la fauna, hi ha més de 150 espècies autòctones, com l’anomenat colom de la laurisilva, el mussol, el puput, el xoriguer i l’esparver. Va ser declarat Parc nacional l’any 1981, Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1986 i també, zona d’especial protecció per a aus i lloc d’interès comunitari.

40520103

L’Espai Natural de Doñana està situat entre les províncies de Huelva, Sevilla i Cadis. Està format pel Parc Nacional de Doñana i el Parc Natural de Doñana, creat a l’entorn de l’anterior. El seu nom prové de la senyora Ana de Silva, filla del duc de Medinasidonia. Gràcies a la seva situació geogràfica, entre Europa i Àfrica i entre l’Atlàntic i el Mediterrani, és un lloc de pas i hibernació per a nombroses aus aquàtiques. La seva vegetació està formada per bosquines i la pròpia dels aiguamolls i de les dunes que duen al mar. Entre les espècies protegides hi ha l’àguila imperial i el linx ibèric. Compta amb més de 200 espècies d’aus, diverses desenes de mamífers, peixos, rèptils i amfibis. Va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1994.

Comparteix-lo a les teves xarxes