ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

ESPACIOS NATURALES DE ESPAÑA

  • Data d'emissió: 15/09/2010
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 57,6 x 40,9 mm. (horizontales)
  • Efectes en plec: 25
  • Valor postal dels segells: 0,45 €
  • Tiratge: 320.000 de cada motivo
  • Dentat: 13 ¼ (horizontal) y 13 ¾ (vertical)

40920101

El Parc Nacional d’Ordesa i Mont Perdut ocupa una superfície de 15.608 hectàrees de la província d’Osca, on els massissos muntanyosos de més de 3.300 metres d’alçada contrasten amb les valls situades als peus de les altes muntanyes, com les d’Ordesa, Añisclo, Escuaín i Pineta. Aquesta diversitat geològica dóna lloc a diferents paisatges i tipus de vegetació: d’una extrema aridesa a les zones altes i frondosa i abundant a les valls. Entre les espècies endèmiques hi ha el lligabosc dels Pirineus i la corona de rei; al bosc hi ha faigs, avets i pins, i a la riba dels rius, salzes i freixes, entre altres. Pel que fa a la fauna és fàcil observar-hi isards, marmotes, voltors comuns i àguiles imperials. Com a espècies amenaçades apareixen el trencalòs i el gall fer.

40920102

Al centre de l’illa de Tenerife, i amb una superfície de 18.990 hectàrees, hi ha el Parc Nacional del Teide. L’espai protegit està format per una gran caldera, limitada per cons volcànics, colades de lava i els coneguts rocs, sobre la qual s’assenta el volcà del Teide. La climatologia es caracteritza per la baixa humitat durant tot l’any i l’escassetat de precipitacions i és l’única zona d’alta muntanya subtropical d’Europa. Segons l’època de l’any, el Teide es pot veure cobert de neu a l’hivern, de flors a la primavera i àrid i sec a l’estiu. Entre les espècies botàniques més representatives hi ha la ginestera del Teide, el bàlec, les violetes del Teide i el taginaste vermell, amb minúscules flors de color vermell intens, que fa fins a 3 m d’alçada. Pel que fa a la fauna hi podem veure pinsans, xoriguers comuns, canaris, llangardaixos negres i diverses varietats de ratapinyades.

40920103

El Parc Natural Llac de Sanabria és a la província de Zamora i aquest és el llac més gran d’origen glacial de la Península. El parc inclou el llac, les serres de la Cabrera i Segundera i 29 nuclis de població. Solcat pel riu Tera, té un accidentat relleu produït per l’erosió del gel, amb barrancs, llacunes i morenes. A les cotes altes creixen bosquines de gòdua i brucs i al voltant del llac, rebolls, bedolls i teixos. Entre els animals que hi podem trobar hi ha llops, fagines, llúdries i porcs senglars, i també àguiles reials, aligots vespers i falcons pelegrins. Va ser declarat Lloc d’Interès Natural el 1946 i el 1978 es va requalificar com a Parc Natural.

Comparteix-lo a les teves xarxes